alertCookie


Blogg

Bli inspirert! Få råd og tips, interiørtrender, gjør-det-selv-prosjekter, farge- og materialvalg.


Åpningsfest på Gjøvik

08.06.2018

Det er med stolthet vi har åpnet vår 13. Right Price Tiles butikk, endelig er vi i Gjøvik! Med sol, kake, korps og konkurranser åpnet vi dørene 23.mai i Hunndalen. Vi brukte anledningen til å bli bedre kjent med kundene våre og høre om deres spennende oppussingsprosjekter.

Oppdatert kjøkken med enkle grep

12.04.2018

Drømmer du om nytt kjøkken, men synes en total oppussing blir for dyrt? Det er ikke bestandig alt trengs å byttes ut, mindre oppgraderinger kan ha stor effekt og er både enkelt og billgere enn du tror! Nytt hos oss er at du nå også finner kjøkkenkraner og Kitchen Board, i tillegg til våre bestselgende kjøkkenfliser.

"Trefliser"

05.03.2018

Et lunt og solid tregulv er noe de fleste liker, men er ikke alltid like praktisk til alle rom og bruksområder. Heldigvis finnes det flere alternativer, og en av de store trendene er fliser i “tre-look”. Utvalget på trefliser har eksplodert de siste årene, og med dagens teknologi finnes det nå fliser med naturtro imitasjon av treverk. Flisene passer overalt, enten det er kjøkken, bad eller stue.

Lyst og delikat bad

05.01.2018

Badet er det rommet i hjemmet vi ofte søker for ro og litt egentid i en hektisk hverdag. Mange av oss drømmer om den rene spafølelsen i et lyst og delikat bad. Skape ditt personlige preg med dine favorittprodukter, friske blomster og deilige duftlys. I samarbeid med fotograf og stylist Annette Nordstrøm har vi skapt et luftig og lyst baderomsmiljø, se hvordan små grep kan skape den rette stemningen.

Rustikk og lun høststemning

02.11.2017

Gangen er det første man møter når man kommer hjem og bør være både praktisk og innbydende. Fotograf og stylist Annette Nordstrøm har skapt et miljø med utgangspunkt i tøff drivved panelet som gir gangen et varmt og lunt utrykk.

Kjøkken på Frogner

31.10.2017

Kjøkkenet er selve husets hjerte, og i høstmørket er det der vi samles rundt bordet med levende lys og kos. Fotograf og stylist Annette Nordstrøm har besøkt et klassiskt kjøkken på Frogner i tidsriktige gråtoner.

Den perfekte lesekroken

28.08.2017

Høsten er rett rundt hjørnet og stylist Annette Nordstrøm viser hvordan man enkelt kan skape sitt eget lille bibliotek – perfekt for stormfulle høstkvelder med levende lys og en god bok.

Sommerlig spisestue

12.06.2017

Nå er det virkelig sommer i luften og juni måned er endelig her med sine herlig milde kvelder og grønn natur. Jeg har latt meg inspirere av sommeren ute når jeg stylet og fotograferte denne spisestuen. Med utgangspunkt i det lyse laminatgulvet Roosen Sherwood og den nostalgiske avlange hvite veggflisen Devon Super White Matt, ble spisestuen stylet til sommerfest.

Lounge i vårfarger

24.05.2017

Våren er endelig her og det er tid for hygge og fest. Mange av oss planlegger en sammenkomst og da står dekor og borddekking på agendaen. Vi ønsker å overraske våre gjester med å gi dem en unik opplevelse. I dette innlegget har jeg stylet en ”afternoon tea lounge” inspirert av den spirende vårnaturen. Utgangspunktet for denne loungen er det vakre, mørke laminatgulvet SWISS SOLID CH. AROSA OAK 12mm fra Right Price Tiles.

Sort og hvitt bad

29.05.2017

Vi er i mai og mange planlegger oppussing i sommer og høst. Oppussing er kostbart og i en kort periode renner pengene ut. Da er det deilig å få gode tips til hvordan du kan skape drømmestilen til best mulig pris!

Svalt og skandinavisk

05.05.2017

Nå er det merkbart lysere tider og det er vår i luften. Det er sesongen da mange lar seg inspirere til forandringer i hjemmet og planlegger oppussing. Etter en lang vinter med innekos, hyttebesøk og rustikke interiører, er det fristende å snu blikket mot det sommerlige, lette og svale interiøret.

Hytteinspirasjon

02.06.2017

I samarbeid med Right Price Tiles har jeg fotografert og stylet en stue til inspirasjon for et rustikt uttrykk som passer godt på fjellhytter.

Urban grå - månedens flistrend

03.04.2017

Hver måned fremover deler jeg på bloggen de ulike trendene og mine favorittmaterialvalg som passer stilen. Først ut i dette innlegget er månedens flis for mars, fotoserien har fått navnet Urban Grå.

Nytt gårdskjøkken

21.03.2017

Det er nå ca. 6 måneder siden jeg satte i gang storoppussingen på gården. Kjøkkenet har stått ferdig en stund, men jeg ville ikke vise det ferdige resultatet før det var ute på trykk i Vakre Hjem & Interiør sin kjøkkenutgave. Nå er magasinet ute og jeg kan endelig vise deg hvordan det har blitt!

Kjøkkenet tar form

16.03.2017

Da er vi endelig i fasen av oppussingen der vi endelig kan se rommet ta form. Etter noen uker med rivning og kaos har finsnekringen og møbleringen begynt.

Personlig stil med flis

14.07.2016

Det virker sikkert som om vi har flis på hjernen om dagen og det har vi på en måte. I et halvt år nå har vi jobbet sammen med Right Price Tiles og det har vært et kreativt og morsomt samarbeid. Vi har fått mange mail av dere lesere om anbefalinger av flis og det er utrolig hyggelig å bli involvert i planleggingsprosessen før oppussingen skjer. Vi har lyst å inspirere så mange som mulig fremover!

Deilig terrasseinspirasjon

14.07.2016

Tenk så deilig det er på de varme sommerdagene... Å åpne døren, trå barbeint ut på solvarme fliser og slenge seg ned i en myk solstol. Omringet av sommerblomster, tekstiler og frisk lemonade. For noen, inkludert meg, er dette på nåværende tidspunkt bare en drøm, for andre er det realitet. Og er du så heldig å ha en terrasse, en liten balkong eller en hel veranda må du bare nyyyyte det!

Utstillinger - dette ble så bra

14.07.2016

Jeg har jo tilgode å vise dere utstillingene jeg lagde for Right Price Tiles i den nye butikken deres på Hvam. Dette har vært et skikkelig morsomt prosjekt! Og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet. Det er lov.

Fra tegninger til butikk

14.07.2016

På mandag var det åpning av den nye Right Price Tiles butikken på Hvam. Vi var på plass i butikken og stylet opp baderomsutstillingene vi hadde designet og tegnet for noen uker siden. Det er utrolig gøy å se et rom ta form fra tegnebrettet til et virkelig interiør.

Trendy fliser i flott ny butikk

14.07.2016

Det er veldig inspirerende og gøy å jobbe med Right Price Tiles. Vi delte på bloggen tidligere i år at vi har gått inn i et ambassadørskap for selskapet. Right Price Tiles er kjent for å ha de beste prisene på kvalitetsflis og tilbehør. De siste månedene har vår jobb vært å fokusere på trend. Det er så masse nye trendretninger i flismarkedet, og Right Price Tiles har full fokus på å ha et stort utvalg med trendnyheter i butikkene fremover.

Flislegging, tør jeg det?

14.07.2016

Tør jeg å legge fliser selv? Det var spørsmålet Annette stilte seg når hun ville ha flislagt topp på bordene hun har designet.

På tur med Right Price Tiles

04.03.2016

Vi har jobbet 1 måned nå med å kartlegge nye trender og tendenser for flis. I en uke jobbet vi med å lage moodboards til 6 ulike stiler og fotogarferte kollasjer med fliser vi følte representerer stilene godt fra sortimentet som er i butikkene til Right Price Tiles nå og fremover i vår. Det er masse fint i butikken allerede og stadig kommer det inn nyheter i kolleksjonen. Det siste tilskuddet er de tøffe hexagon flisene i grått, sort og hvitt. Så fikk vi spørsmål om vi hadde lyst å være med Right Price Tiles på messe og innkjøp i Spania og det ville vi selvfølgelig!

What's trending - Flismesse i Valencia

03.03.2016

Som dere vet så var det flismesse i Valencia forrige. Jeg fikk desverre ikke blitt med denne gangen, men mine gode kollegaer Annette og Christian var med gutta fra Right Price Tiles på innkjøp og gjett om det har handlet mye lekkert! Etter påske kommer det en del av dette i butikkene som en egen TREND kolleksjon, gleder meg til å se. Ja takk til bilen også…

DIY - Lag klokke av en flis

03.03.2016

Sitter du igjen med noen fliser etter et oppussingsprosjekt? Det finnes masse artig man kan lage med enkeltfliser så det er ingen grunn til å la dem ligge å støve ned i boden. Hva med å bruke dem som kjeleunderlag? Eller som dekorasjonsfat på bordet? Legg decoupage av et fotografi på en flis og få en helt unik ramme. Og mosaikkfliser er jo superfine å for eksempel pynte opp bunnen av et fat med. Mulighetene er mange og her skal jeg vise hvordan du kan lage ei klokke av en flis.

Flismesse, fiskebensmønster og inspo

03.03.2016

Som jeg nevnte tidligere så skal jeg på en messe i Spania neste uke, og det er med gutta fra Right Price Tiles. Jeg er så heldig å ha ingått et samarbeid med dem og det gleder jeg meg veldig til. Turen går til Valencia og flismessa Cevisama. Ann Merete fra Kreativ-i-tet og Annette og Christian Thorsbye fra Annette & Christian skal også være med. Så vi blir en herlig gjeng på tur!

Drømmefliser til det nye kjøkkenet

03.03.2016

Jeg tenker stadig på oppussing av kjøkkenet. Det er noen valg som må tas, en del planlegging som må gjøres og masse inspirasjon å titte gjennom. Vi er ikke klare til å gjennomføre noen oppussing riktig ennå, men å planlegge og drømme er det jo bare å starte med.

Riktig flis til en god pris

03.03.2016

Noen ganger har man så mange oppfattelser om et merke, leverandør eller butikk som er litt feil. Dette var tilfellet for oss også. Etter at vi har intervjuet en del folk vi kjenner om kjeden så ser vi hva vi har lyst til å begynne vårt samarbeid med. Dette er rett og slett tilføre litt ny informasjon til de gamle mytene som allerede er godt plantet der ute.

Derfor er vi så billige

  • Right Price Tiles søker verden rundt etter kvalitetsprodukter til gode priser
  • Vi kjøper inn enorme volum direkte fra fabrikk
  • Fordi vi er nært knyttet til Europeiske Right Price Tiles har vi stor innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets beste innkjøpspriser

Få hjelp

Garantert topp kvalitet

Call us