Til innholdet
Til toppen

Baderom

Hos Right Price Tiles finner du alt innen baderom. Vi har kvalitetsprodukter til riktig pris. Vårt store utvalg gjør at du vil kunne finne alt til ditt neste baderomsprosjekt. Våre dyktige ansatte vil gi deg råd og topp service hele veien. Våre produkter har 5 års garanti med alle reservedeler som garanterer deg også god service i ettertid. 

VÅRE BESTSELGERE

Crati Dusjdør Rett 90X190

Vetro Crati dusjdør rett i 90x190 cm. Dusjdøren leveres i stk. forpakning Vetro dusjdører kan kombineres og settes sammen etter eget ønske med andre dusjdører i 70, 80, 90 og 100 cm. Dusjdørene er utstyrt med en enkel tetningslist mot gulvet som reduserer vannsøl. 
501010103
Kampanje

Hånddusj 3Funk

Vetro hånddusj leveres med tre trinns stråletype med en enkel trykknapp funksjon. Hånddusjen er laget i krom utførelse.
509050508

Allen Kran Sort Krom

Vetro Allen servantkran i sort krom produsert i messing. Et stilrent ettgreps servantarmatur av høy kvalitet. Vetro Allen servantkran finnes i to høyder på 137 mm for montering direkte på vask og 296 mm som er et høy servantkran for montering på benk med frittstående vask.
509030303

VETRO

Vetro har bredt utvalg av dusjdører, dusjkabinett og amraturer i ulike størrelser, farger og ikke minst design. Kvalitetsprodukt til riktig pris. Vetro har 5 års garanti.

SE UTVALGET

HØG BADEROMSMØBLER

Høg er en moderne og smtidig enkel derie av baderomsmøbler som passer overalt. Med sitt tidsriktige design og stil setter Høg serien preg på ditt baderom.

SE UTVALGET