Til toppen

Baderomsvifter

Pax Passad baderomsvifter kommer i ulike varianter fra manuell vifte til automatisk vifte. Den automatiske viften slår seg på ved bevegelse eller ved at fuktighetsnivå forandres.

Pax Passad er den mest kjente baderomsviften i Norden og er en bestselger. 

Pax Vifte Passad 00 Manuel

IP44, dobbeltisolert, 28,2dB(A)3m, 90m3/t. En liten og svært stillegående vifte med stor kapasitet som passer i de fleste miljøer. Den holder en meget høy kvalitet og er effektiv.PAX Vifte passad 00 brukes som punktavsug i værelser hvor den naturlige luftningen (selvtrekket) ikke er tilstrekkelig. Viften er av innstikksmodell og får plass i ventilasjonskanaler i diam. Ø100 mm, ved større dimensjoner benyttes tilbehør PAX Dekkplate. Den passer til normalstore rom og våtrom med ukompliserte kanaler, dvs. de fleste villaer. Generelt skal man alltid benytte en vifte med kaldrasspjeld i yttervegg, og en vifte uten kaldrasspjeld der man har utluft over tak (hette eller lignende). Grunnen til dette er at man ikke skal holde igjen selvtrekket noe som kan føre til kondensdannelse og fukt. Viften er enkel å montere og samtidig lett å rengjøre. Den er utstyrt med en kulelagret, egenutviklet motor av høy kvalitet for å sikre lang levetid og stille gange. Takket være at motoren er kulelagret kan den uten problemer monteres så vel i tak som på vegg. Den unike formgivningen av viftene i PAX passad- serien er resultatet av et fruktbart samarbeide mellom svensk designkunnskap og PAX’ egen ekspertise på behandling av luft. PAX passad-serien leveres i en klassisk hvit utførelse. Viftene i passad-serien er meget effektive og har et usannsynlig lavt støynivå. Energiforbruket er på beskjedne 4 Watt. Dessuten er viftene lette å montere hvilket gjør PAX passad-serien er installatørens klare førstevalg. Den unike todelte konstruksjonen gjør dessuten viftene meget enkle å rengjøre.
503010001

Pax Vifte Passad 31 Automatisk

IP44, dobbeltisolert, 28,2dB(A)3m, 90m3/t. PAX Vifte passad 31 med fukt- og tidsstyring samt kaldrasspjeld. Vifter med kaldrsspjeld brukes i yttervegg, åpner automatiskt uten å redusere kapasiteten. Passer utmerket for montering i alle våtrom, f.eks. dusj, baderom og vaskerom. Viften er utstyrt med innebygget fukt og tidsstyring samt tilslagsforsinkelse. Finnes i klassisk hvit.
503010002
 pr stk
Levering 1-3 dager

Pax Veggrør

Kappbare Ø100mm veggrør i ABS-plast. For montering i kombinasjon med PAX vifter og ytterveggsgitter. Byggelengde 150mm.
503010003
 pr stk
Levering 1-3 dager

Pax Kaldspjeld

Kaldrasspjeld kan i ettertid monteres på PAX Vifter i passad-serien. Brukes når viften monteres i yttervegg, åpner automatiskt uten å redusere kapasiteten.
503010004
 pr stk
Levering 1-3 dager

Pax Ytterveggsgitter Hvit

Fasadegitter i ABS-plast med Ø 100mm anslutning mot veggrør og dermed tilpasset Pax vifter i ytterveggsmontering. Type: PAX Ø100 Bredde: 141 mm Dybde: 8 mm Grunnfarge: Hvit Høyde: 141 mm
503010005
 pr stk
Levering 1-3 dager