Til toppen

Fibo Kjøkkenplater

Fibo veggpanel er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv for kundene våre. Veggsystemet kan monteres opptil fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg.

Det er raskt og enkelt å fornye kjøkkenet med Fibo Kitchen Board. Med våre Kitchen Board får du et nytt kjøkken på bare noen timer. Fibo sine kjøkkenplater har den patenterte Aqualock klikklåsen som gir en rask og sikker montering.

Sorter

Fibo Kjøkken S White Marble Slett Plate

Nytt kjøkken på en ettermiddag med Fibo S White Marble Slett Kitchen Board. Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
705020724

Fibo Kjøkkenplate Cracked Cement Slett

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020701

Fibo Kjøkkenplate Denver White 30x5 cm

Fibo Denver White 30x5 cm Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020702

Fibo Kjøkken New York Black Høyglans

Nytt kjøkken på en ettermiddag med Fibo New York Black Høyglans Kitchen Board. Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
705020709

Hvorfor velge Fibo Kjøkkenplater?

Fibo Kjøkkenplater er en enkel og smart løsning i stedenfor fliser. Platene beskytter veggen mot vannsprut og stekefett ved matlaging. Systemet gir sømløse skjøter og en pen overgang mellom panelet og benkeplaten.

Er Fibo platene vanntette?

Fibo Kjøkkenplaten er 100% vanntette og har alle nødvendige godkjenninger for våtrom. Systemet levers som et komplett sett med tilbehørsprodukter og profiler, noe som forenkler monteringsjobben og sikrer et perfekt resultat.