Til toppen

FIBO Panelplater

Fibo panelplater er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv for kundene våre. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg.Fibo baderomsplater kommer i mange ulike design og til hver enkel smak. Tidsriktige plater som det er enkelt å installere samt at dem er kostnadseffertive og lette å holde rene. Baderomsplater fra Fibo er godkjent i henhold til våtromsnormen og har 15 års garanti.

VÅRE BESTSELGERE

Fibo Baderomsplate Hvit Slett Nr 110 S

Gå for en minimalistisk look med Legato hvit slett baderomsplate nr 110s . Panelene finnes i både 2400 mm og 3020 mm lengde, og kan lett kombineres med andre panel fra våre andre kolleksjoner. Med et stort utvalg av design og mønstre er det enkelt å finne noe som passer for deg. Hos våre forhandlere finner du alt du trenger. Våre vanntette veggsystemer har en garanti på 15 år.
705010503
489,90  pr m2

Fibo Denver White Høyglans 60x30 cm

Fibo Denver White baderomsplate i 60x30 cm fra Fortissimo cellection. Alle Fortissimo-panel har en slett overflate, og finnes i et stort utvalg designvarianter. Fugebredden i denne kolleksjonen er 3,5 mm, og merk at disse ikke kan kombineres med panel som har 1,8 mm fugebredde.
705010501
589,90  pr m2

Fibo Baderomsplate Slett Cracked Cement

Marcato Cracked Cement Slett leveres i en rekke ulike farger, overflater og flis-størrelser. I vår Marcato-kolleksjon finner du design i tre, sement og ulike typer steinoverflater. Kombiner lyse og mørke strukturer for å gi rommet et unikt utseende. Bruk gjerne våre 30 cm brede panel for å skape en slående, moderne effekt.
705010502
589,90  pr m2

Fibo Kjøkkenplate Cracked Cement Slett

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020701

FIBO KJØKKENPLATER

Fibo er ledende innen utvikling og produksjon av veggpanel til bruk i våtrom og andre krevende miljøer.

SE UTVALGET

FIBO BADEROMSPLATER

Fibo veggpanel er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv.

SE UTVALGET