Til innholdet
Til toppen

Gulvstående Toalett

Gulvstående toalett brukes ofte på oppdatering av baderom og bytte av eksisterende toalett uten å sette i gang store prosjekter på nytt baderom. Toalett blir koblet på eksisterende avløpsrør. Gulvstående toalett kommer med dobbel spyling 3/6 liter og i mindre tanker på 2/4 liter. Gulvstående toalett kan fåes i S-lås og P-lås. De fleste toaletter blir levert med S-lås dvs. at avløpskobling kommer fra gulvet mens noen toalett har avløpsrør som kommer fra veggen og her brukes P-lås. I de seinere åra har gulvstående toalett kommet i kompakt variant som er litt smalere for å spare plass der det trengs. Rimfree toalett er uten skyllekanter som gjør det enklere å rengjøre kantene på toalett hvor det eller i tradisjonelle toalett ikke var mulig for å rengjøre. 

Sorter etter:

VB Nautic Klosett 5500 Duo 3-6 L

WC Nautic 5500 uten sete. Med heldekkende kondensfri spylesisterne, stille påfylling, opphøyd trykknapp, justerbar vanntilkopling, skjult feste mot gulvet og kan utstyres med armstøtte 3055. Enkelspyling
506020204
pr stk
Levering 1-3 dager

VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Rustfritt

Villrey&Boch lux toalettsete i hardplast og med rustfrie fester. Hvit og moderne design fra en kjent leverandør. Toalettsete passer til Nautic serien.
506070003
pr stk
Levering 1-3 dager

VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Sc-Qr

Villeroy&Boch toalett sete i hardplast med softclose og quick release. Passer alle toaletter i Nautic-serien Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for enklere rengjøring.
506070004
pr stk
Levering 1-3 dager
Kampanje

-Ifø Signfix Gulvstående Toalett 6860

Klosett Sign 6860, Ifö IFØ SignFix 6860 klosett med innebygd S-lås, for liming Toalett med hel sisternekappe for enklere rengjøring. Under sisternekappen finnes en separat vannsisterne. Vannet kommer aldri i kontakt med porselenet, og det forhindrer kondens på utsiden av sisternekappen. Glassert spylekant. Dufttabletten Fresh WC avgir frisk duft, forenkler rengjøringen og farger vannet blått ved hver nedspyling. Blankforkrommet spyleknapp. To spylemengder: hel- og halvspyling, 4 og 2 liter. Dette produktet er behandlet med Ifö Clean (rengjøringsvennlig overflatebehandling). Sittehøyde: 42 cm. Leveres uten toalettsete.
506020208

-Ifø Sign Mykt Klosettsete

Ifö Sign mykplastsete Ring og lokk kan tas fra hverandre for ekstra nøye rengjøring. Passer: Samtlige Ifö Sign/Ifö Sign Art gulvmonterte toaletter og Sign vegghengte toalettskåler.
506070009
pr stk
Tilgjengelig i butikk

-Ifø Sign Hardplast Klosettsete

Ifö Sign hardplastsete Ifö Sign hardplastseter med funksjonen quick-release. Quickrelease gjør det mulig å løfte av setet med et enkelt håndgrep. Dette forenkler rengjøringen. Dersom du ønsker å gjøre om et toalettsete med faste beslag til quick-release, kan du bytte hengsler.
506070008
pr stk
Tilgjengelig i butikk