Til innholdet
Til toppen

GULVSTÅENDE TOALETT

Gulvstående toalett brukes ofte på oppdatering av baderom og bytte av eksisterende toalett uten å sette i gang store prosjekter på nytt baderom. Toalett blir koblet på eksisterende avløpsrør. Gulvstående toalett kommer med dobbel spyling 3/6 liter og i mindre tanker på 2/4 liter. Gulvstående toalett kommer i S-lås og P-lås. De fleste toaletter er kommer med S-lås dvs. at avløps kobling kommer fra gulvet mens noen toalett har avløpsrør som kommer fra veggen og her brukes det P-lås. I de siste har gulvstående toalett kommet i kompakt variant som er litt smalere for å spare plass der det trengs. Rimfree toalett er toalett uten skyllekanter som gjør det enklere å rengjøre kantene på toalett hvor det eller i tradisjonelle toalett ikke var mulig før å rengjøre.

Sorter etter:
Nyhet

V&B NAUTIC KLOSETT 5500 6 L S-LÅS

WC Nautic 5500 uten sete. Med heldekkende kondensfri spylesisterne, stille påfylling, opphøyd trykknapp, justerbar vanntilkopling, skjult feste mot gulvet og kan utstyres med armstøtte 3055.
506020204
pr stk
Levering 1-3 dager
Nyhet

V&B NAUTIC 1510 HYGENIC FLUSH P-LÅS

LAGERVARE: LEVERIN 1-3 DAGER
506020205
pr stk
Levering 1-3 dager

V&B NAUTIC LUX-SETE I HARDPLAST RUSTFRIT

Villrey&Boch lux toalettsete i hardplast og med rustfrie fester. Hvit og moderne design fra en kjent leverandør. Toalettsete passer til Nautic serien.
506070003
pr stk
Levering 1-3 dager
Nyhet

V&b NAUTIC LUX-SETE I HARDPLAST SC-QR

Villeroy&Boch toalett sete i hardplast med softclose og quick release. Passer alle toaletter i Nautic-serien Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for enklere rengjøring.
506070004
pr stk
Levering 1-3 dager