Til toppen

KJØKKENPLATER

Fibo veggpanel er utviklet for at monteringen skal være enkel og kostnadseffektiv for kundene våre. Veggsystemet kan monteres opp til fem ganger raskere enn fliser. Panelene kan festes på tre- eller stålstendere, eller direkte på eksisterende vegg.Det er raskt og enkelt å fornye kjøkkenet med Fibo Kitchen Board. Med våre Kitchen Board får du et nytt kjøkken på bare noen timer. Fibo Kitchen Board har den patenterte Aqualock klikklåsen som gir en rask og sikker montering.

Sorter

Fibo Kjøkken S White Marble Slett Plate

Nytt kjøkken på en ettermiddag med Fibo S White Marble Slett Kitchen Board. Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
705020724

Fibo Kjøkkenplate Cracked Cement Slett

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020701

Fibo Kjøkkenplate Denver White 30x5 cm

Fibo Denver White 30x5 cm Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020702

Fibo Kjøkken New York Black Høyglans

Nytt kjøkken på en ettermiddag med Fibo New York Black Høyglans Kitchen Board. Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
705020709