Til toppen

Kjøkkenplater

Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.

Fibo Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.

Kitchen Board kan monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende kjøkkenvegg. Les vår enkle monteringsanvisning og få en sikker og flott vegg du vil ha glede av i mange år fremover.

Sorter

Fibo Kjøkkenplate Cracked Cement Slett

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020701

Fibo Kjøkken S White Marble Slett Plate

Nytt kjøkken på en ettermiddag med Fibo S White Marble Slett Kitchen Board. Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
705020724

Fibo Kjøkken New York Black Høyglans

Nytt kjøkken på en ettermiddag med Fibo New York Black Høyglans Kitchen Board. Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med Fibo Kitchen Board som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
705020709

Fibo Kjøkkenplate Denver White 30x5 cm

Fibo Denver White 30x5 cm Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.
705020702