Til toppen

Møbelpakke

Vi i Right Price Tiles er opptatt av utvalg og mulighet for våre kunder. Derfor har vi valgt å satse på møbelpakker.

Med våre møbelpakker kan du komponere din egen løsning, avhengig hva du foretrekker. Eller du kan velge en ferdigkomponert løsning satt sammen av oss. Mulighetene er mange.

Vi har 5 års garanti på alle våre baderomsmøbler, kvalitet og design trenger ikke koste skjorta!

Hitra 82 hvit med hvit topplate

Klassisk innredning med vendbar Tind topplate i HPL. Skap ditt personlige preg med å velge håndtak fra vårt sortiment. Høg Hitra baderoms innredning i klassisk design med personlig karakter. Her har vi skapt et møbel med moderne detaljer og klassiske linjer inspirert fra fortiden og nåtiden. Hitra gir deg personlige valgmuligheter med ulike kombinasjoner av nedsenkbar porselenservant eller ulike frittstående bollevasker på en stram om moderne topplate i sort eller hvit. Velg fra vårt utvalg av håndtak og knotter i lær, sort, gull eller tradisjonelt krom.
502001054

Miletto 91 grå med servant

Miletto er en tidsriktig, smakfull og leken baderomsinnredning, som er skreddersydd til smale og mindre baderom. Miletto har en dybde på 40 cm og kommer i 70 cm og 90 cm bredde, i tre forskjellige farger. Den tradisjonelle hvite, den smakfulle grå skifer-fargen og den lekne «Treasure» grønnfargen, som vi har i begrenset antall. For å sette kronen på verket, bestemmer du selv hvilket håndtak du skal montere på skuffene.
502001062

Miletto 91 grønn med servant

Miletto er et tidsriktig, smakfullt og lekent baderomsinnredning, som er skreddersydd til smale og mindre baderom. Miletto har en dybde på 40 cm og kommer i 70 cm og 90 cm bredde, i tre forskjellige farger. Den tradisjonelle hvite, smakfulle grå skifer og lekne «Treasure» grønn, som vi har i begrenset antall. For at du skal kunne sette kronen på verket, kan du selv bestemme hvilket håndtak du skal montere på skuffene.
502001063

Tind 61 hvit med servant

Baderomsmøbel med porselenservant og full utnyttelse av skuffene. Hvor du velger eget håndtak. Her trenger du en «Universal Flaskevannlås».
502001000

Tind 82 eik med hylle, hvit topplate

Høg Tind baderomsinnredning eik 82 cm med hylle er en unik modulbasert møbelserie med hvit topplate hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull.
502001013

Tind 82 eik med hylle, sort topplate

Høg Tind baderomsinnredning eik 82 cm med hylle er en unik modulbasert møbelserie med sort topplate hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull.
502001014

Tind 122 hvit med hvit topplate

Høg Tind baderomsinnredning hvit 122 cm med hvit topplate er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen.
502001015

Tind 122 sort med hvit topplate

Høg Tind baderomsinnredning 122 cm i sort er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen.
502001017

Tind 122 sort med sort topplate

Høg Tind baderomsinnredning 122 cm i sort med hvit topplate er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen.
502001018

Tind 122 eik med hvit topplate

Høg Tind baderomsinnredning 122 cm i eik med hvit topplate er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen.
502001019

Tind 122 eik med sort topplate

Møbel med vendbar topplate i HPL. Plasser 1 eller 2 bollevasken med kraner fritt, med vår «Universale Flaskevannlås». Skuffer med god oppbevaring. Høg Tind er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull.
502001020

Tind 82 sort med hylle, hvit topplate

Høg Tind hvit baderomsinnredning 82 cm i sort er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull.
502001011