Til toppen

Møbelpakke

Vi i Right Price Tiles er opptatt av utvalg og mulighet for våre kunder. Derfor har vi valgt å satse på møbelpakker.

Med våre møbelpakker kan du komponere din egen løsning, avhengig hva du foretrekker. Eller du kan velge en ferdigkomponert løsning satt sammen av oss. Mulighetene er mange.

Vi har 5 års garanti på alle våre baderomsmøbler, kvalitet og design trenger ikke koste skjorta!

Tind 122 hvit med hvit topplate

Høg Tind baderomsinnredning hvit 122 cm med hvit topplate er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. Bollevask, høy kran, håndtak, Universal flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001015
 pr stk
På lager

Tind 102 sort med sort topplate

Baderomsmøbel med vendbar topplate i HPL. Plasser bollevasken og kran fritt, med vår «Universale Flaskevannlås». Skuff med god oppbevaring. Bollevask, høy kran, håndtak, Universal flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001047

Tind 102 sort med hvit topplate

Høg Tind er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull. Bollevask, høy kran, håndtak, Universal flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001046

Tind 101 sort med servant

Baderomsmøbel med porselenservant og full utnyttelse av skuffene. Kran, håndtak, flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001043

Tind 101 hvit med servant

Baderomsmøbel med porselenservant og full utnyttelse av skuffene. Kran, håndtak, flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001042

Hitra 81 hvit med servant

Klassisk innredning. Skap ditt personlige preg med å velge håndtak fra vårt sortiment. Vasken er i stilrent porselen, som legges på toppen av skroget. Håndtak kjøpes separat.
502001052

Hitra 81 grå med servant

Klassisk innredning. Skap ditt personlige preg med å velge håndtak fra vårt sortiment. Vasken er i stilrent porselen, som legges på toppen av skroget. Håndtak kjøpes separat.
502001053
Kampanje

Miletto 71 hvit med servant

Et smalt baderomsmøbel med skuffer av god kvalitet. Hvor du kan velge ditt eget håndtak for å få det rette uttrykket på ditt bad! Håndtak kjøpes separat.
502001058

Tind 122 sort med hylle, hvit topplate

Baderomsinnredning med vendbar topplate i HPL. Plasser bollevasken og kran fritt, med vår «Universale Flaskevannlås». Skuff med god oppbevaring. Høg Tind er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull. Bollevask, høy kran, håndtak, Universal flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001050

Tind 122 hvit med hylle, hvit topplate

Baderomsinnredning med vendbar topplate i HPL. Plasser bollevasken og kran fritt, med vår «Universale Flaskevannlås». Skuff med god oppbevaring. Høg Tind er en unik modulbasert møbelserie hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull. Servant, kran, håndtak, flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001048

Tind 122 hvit med hylle, sort topplate

Høg Tind 122 cm badeomsinnredning i hvit er en unik modulbasert møbelserie med sort topplate hvor vi har satt kundens behov i fokus. Her kan du sette sammen moduler etter eget behov og avslutte med en delikat tynn topplate i HPL, som egner ser til baderommet. Vi har fjernet det tradisjonelle hullet i øverste skuff til flaskevannlåsen. I stedet skal du bruke vår «Universelle flaskevannlås», som blir ført over og bak skuffen. På denne måten får du en fullverdig skuff til din oppbevaring. I tillegg kan du selv velge håndtak til ditt baderomsmøbel. Skuffene er ikke forhåndboret for håndtaket, slik at du kan få det uttrykket du ønsker selv med et håndtak eller knott i krom, sort eller gull. Servant, kran, håndtak, flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001049

Tind 122 sort med hylle, sort topplate

Baderomsinnredning med vendbar topplate i HPL. Plasser bollevasken og kran fritt, med vår «Universale Flaskevannlås». Skuff med god oppbevaring. Servant, håndtak, kran, flaskevannslås og popup kommer i tillegg, og må bestilles separat.
502001051