Til toppen

Parkett til hjemmet

Høsten er rett rundt hjørnet og vi går inn i en sesong med mye innendørs hygge. Det er mange som drømmer om et bibliotek i hjemmet.

Det trenger ikke å være et omfattende inngrep for å skape dette rommet. Bare en krok er nok til å skape den riktige biblioteks følelsen. Her er det godt å trekke seg tilbake med en god bok når høstregnet pisker utenfor husveggen.

parkettgulv Eik Drift 1-stav M-loc fra Right Price Tiles
Med utgangspunkt i det vakre parkettgulvet Eik Drift 1-stav M-loc fra Right Price Tiles er dette lesehjørne inspirasjonen stylet.

Denne parketten har en dyp farge med nydelig eikestruktur
Denne parketten har en dyp farge med nydelig eikestruktur. Overflaten er mattlakkert og gulvet fremstår eksklusivt. Dette gulvet er perfekt til en stue eller et annet rom der man ønsker et lunt utrykk.

parkettgulv til hjem for rimelig pris hos Right Price Tiles
Parkettgulv i mørke farger
Dette er et gulv som passer til lyse interiører
De brede gulvbordene skaper et rolig og eksklusivt preg. Dette er et gulv som passer både til lyse interiører men også til interiører med mørkere nyanser og farger siden det har en nøytral valør.

De brede gulvbordene skaper et rolig og eksklusivt preg
Parkett gulvet er lagervare hos Right Price Tiles og jeg vill anbefale deg å ta turen innom for en prøve hvis du planlegger å legge nytt gulv hjemme eller på hytta. De ansatte i butikkene til Right Price Tiles er eksperter og hjelper gjerne med forslag til gulv hvis du selv er usikker på hvilken type gulv du skal velge.

 


Relaterte artikler