Til toppen

Toalettseter

Toalettsete kommer i ulik design og med forskjellige funksjoner. Vi fører toalettseter med Klikk -funksjon som gjør det lett og ta av toalettsetet ved rengjøring. Du kan også få softclose toalettseter som har en dempende mekanisme og er støydempende.

Kvaliteten på toalettseter kan deles opp i mykplast-seter som er en enkle seter i myk plast , mens hardplast-seter er mer robuste seter og tåler mer trykk.

Sorter etter:

Delfi Moduo Sete Polyproplene

Cersanit Delfi Toalettsete laget av høy kvalitet i duraplast er slitesterkt, men også visuelt attraktivt. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal fasong for kroppstilling, noe som sikrer komfort i bruk. Setet leveres med solid hengsler som sikrer stabil montering.
506070005

-VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Rustfrit

Villrey&Boch lux toalettsete i hardplast og med rustfrie fester. Hvit og moderne design fra en kjent leverandør. Toalettsete passer til Nautic serien.
506070003
 pr stk
Levering 1-3 dager

-VB O.Novo Rimless Med Sc-Qr Sete

En perfekt design for høyeste grad av renslighet.Takket være den nyskapende rimløse designen, kan DirectFlush-toalettene rengjøres raskt og grundig - for praktisk hygiene.
506070002

Delfi Moduo Sete Duroplast Sc Easy Off

Cersanit Delfi Slim toalettsete laget av solid duraplast er en slitesterk og visuelt attraktiv løsning for hvert baderom. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal bruks kroppsstilling, noe som garanterer brukervennlighet, og holdbarhet sikres av solide hengsler. I tillegg kommer denne modellen med myke og lukkede funksjoner som bidrar til å holde den ren.
506070006

Mille nordic sete Quick relaise + softclose

Toalettsete Mille nordic med quick relaise for enklere rengjøring og softclose sete for behagelig lukking og lite støy.
506070024

-VB Nautic Lux-Sete I Hardplast Sc-Qr

Villeroy&Boch toalett sete i hardplast med softclose og quick release. Passer alle toaletter i Nautic-serien Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for enklere rengjøring.
506070004
 pr stk
Levering 1-3 dager

Toalettsete Porsgrund Trevi Propensete Hvit

Komfortabelt, varmt og mykt sete som er enkelt å løsne når du rengjør klosettet. Passer til hele Trevi toalett serien.
506070022

Caspia Sete Sc Easy Off

Det myke lukkede Cersanit Caspia Slim Softclose toalettsete er laget av skadesikker duraplast. Den enkle utformingen gjør det lettere å rengjøre, og den innovative One Button Easy-Off løsningen gjør det mulig å løsne setet med ett trykk på en knapp. Det myke lukkesystemet sikrer gradvis senking av setet, slik at det ikke kommer i klemme. 
506070007

-Porsgrund Seven D Propensete Hvit

Komfortabelt, varmt og mykt sete som er enkel å løsne når du rengjør klosettet. Toalettsete passer til Seven D toalett serien.
506070020

-Porsgrund Seven D Sete HP

Porsgrund Seven D hardplastsete i hvit. Toalettsete passer til alle klosetter og veggtoalett i Porsgrund Seven D serien.
506070018