Til toppen

Varmtvannsberedere

Det er flere funksjoner å tenke på når det gjelder valg av varmtvannsbereder. Nye varmtvannsberedere er utviklet med god isolasjon og er varmeeffektive. På denne måten sparer vi strøm og er energieffektive. I gjennomsnitt brukes det 20 til 40 liter vann til en dusj, mens det til et badekar går med ca. 130 - 170 liter. I følge Statistisk SentralByrå bruker nordmenn om lag 200 liter pr. døgn og vannforbruket øker stadig. På dagens baderom stilles det mer krav enn noen gang til riktig varmtvannsbereder pga. store badekar og regndusjer.

Oso Saga Bereder S 200

SAGA serien kan plasseres hvor som helst takket være et elegant design som skjuler alle røranslutninger. SAGA er konstruert med førsteklasses materialvalg og en rekke smarte tekniske løsninger OSO er alene om. SAGA har markedsledende isolasjonsegenskaper som gir store ENØK besparelser og berederen holder høy temperatur (75 °C) for uslåelig ytelse og mer varmtvann enn andre.
503020002
 pr stk
Levering 1-3 dager

Oso Saga Bereder S 120

LAGERVARE : LEVERING 1-3 DAGER Uslåelig ytelse og livsløpsøkonomi SAGA serien kan plasseres hvor som helst takket være et elegant design som skjuler alle røranslutninger. SAGA er konstruert med førsteklasses materialvalg og en rekke smarte tekniske løsninger OSO er alene om. SAGA har markedsledende isolasjonsegenskaper som gir store ENØK besparelser og berederen holder høy temperatur (75 °C) for uslåelig ytelse og mer varmtvann enn andre. SAGA — S passer for de fleste varmtvannsbehov og varmes enten ved hjelp av det elektriske varmeelementet eller fra solfangere med OSO SOLAR kit (tilleggsutstyr). Ekstra ½ anslutning kan enkelt benyttes til sirkulasjonsledning eller hettvannsuttak ved behov. Justerbar temperatur (hindrer skoldingsfare) til tappested ved hjelp av UX blandeventil med maks. vannmengde på 0˛7 L / s og dobbel tetting.
503020001