Til toppen

Varmtvannsberedere

Det er flere funksjoner å tenke på når det gjelder valg av varmtvannsbereder. Nye varmtvannsberedere er utviklet med god isolasjon og er varmeeffektive. På denne måten sparer vi strøm og er energieffektive. I gjennomsnitt brukes det 20 til 40 liter vann til en dusj, mens det til et badekar går med ca. 130 - 170 liter. I følge Statistisk SentralByrå bruker nordmenn om lag 200 liter pr. døgn og vannforbruket øker stadig. På dagens baderom stilles det mer krav enn noen gang til riktig varmtvannsbereder pga. store badekar og regndusjer.

Sorter

Oso Saga Bereder S 200

SAGA serien kan plasseres hvor som helst takket være et elegant design som skjuler alle røranslutninger. SAGA er konstruert med førsteklasses materialvalg og en rekke smarte tekniske løsninger OSO er alene om. SAGA har markedsledende isolasjonsegenskaper som gir store ENØK besparelser og berederen holder høy temperatur (75 °C) for uslåelig ytelse og mer varmtvann enn andre.
503020002
 pr stk
Levering 1-3 dager

-OSO V90 Versa Bereder for gulv vegg

OSO Versa varmtvannsbereder  er enkel å plassere i mindre boliger og hytter, og kan monteres stående på gulv eller hengende på vegg (veggbrakett medfølger / stillben medfølger ikke). Takket være den slanke diameteren (ø43 cm) passer VERSA i de fleste høyskap, og 30 / 50 L kan også plasseres i kjøkkenbenk.
503020007