Til toppen

Vinylgulv - Gulv til stua og soverom

Kampanje

Topfloor Oak Beigy Grey Vinytec Pro

Spennende vinylgulv med klikksystem som gjør det ekstra raskt og enkelt å legge. Vinyl har et slitesterkt trykk i naturlige toner. Gulvet tåler vann og fukt, reduserer trinnlyd og føles som et varmere gulv enn andre gulvtyper. Vinylgulv brukes som den perfekte løsningen der man kontinuerlig står ovenfor intensiv trafikk både fra gående og rullende i kommersielle miljøer.
706020100
319,90 268,72  pr m2 16 %

Vinylgulv - Gulv til stua og soverom

Spennende vinylgulv med klikksystem som gjør det ekstra raskt og enkelt å legge. Vinyl har et slitesterkt trykk i naturlige toner. Gulvet tåler vann og fukt, reduserer trinnlyd og føles som et varmere gulv enn andre gulvtyper.

Vinyl kan brukes som den perfekte løsningen der man kontinuerlig står ovenfor intensiv trafikk både fra gående og rullende i kommersielle miljøer. 

Vinyl kan være gode valg når du skal legge vinylgulv, men hvordan finner du ut hvilken av disse som passer best? Vi guider deg gjennom de ulike gulvtypene, for å gjøre valget enklere for deg.

Gulvet spiller en dominant rolle i ethvert rom, og har mye å si for hvordan hjemmet ditt ser ut og oppleves. I tillegg til utseende spiller også komfort, slitestyrke, vedlikehold, lyddemping og pris inn på valg av nytt gulv - for å nevne noe.

Hvordan går du da frem for å velge hvilket gulv du skal ha? Her tar vi for oss ulike egenskaper ved vinyl for å hjelpe deg med å finne gulvet som passer deg og dine rom best.

Overflate og farge på vinylgulv

Utseende på gulvet er kanskje det første man tenker på ved valg av nytt gulv. Mye har imidlertid skjedd på laminat- og vinylfronten, og selv om det kan være store forskjeller i kvalitet, må du i mange tilfeller være og for å kunne skille mellom laminat, vinyl og parkett.

Vinyl er lett å legge samtidig som det finnes billig vinylgulv med god kvalitet. Klikk vinylgulv gjør det enkelt det på noen få timer.

Vinylgulv består i hovedsak av plast, og er i likhet med laminat et svært slitesterkt og robust materiale. Det egner seg derfor godt til de fleste rom og bruksområder, og føles i tillegg mykt, varmt og behagelig under føttene.

Slik legger du vinulgulv

Å legge gulv med klikksystem er så enkelt at alle kan klare det. Er platespilleren din eneste erfaring med vinyl? Slapp av, senk skuldrene, legg vekk både spiker og lim – dette gulvet kan du klikke sammen som et puslespill.

Klikk-vinyl kan brukes innendørs i alle tørre rom, og det fungerer fint sammen med gulvvarme. Har du gjort unna alle forberedelsene, blir selve gulvleggingen en smidig prosess. Slik gjør du det

Vedlikehold og rengjøring av vinyl

Vinylgulvenes slitesterke og mostands dyktige egenskaper gjør at de kreves lite vedlikehold og er enkle å holde rene.

Om du er på jakt etter et praktisk gulv som skal tåle høy aktivitet, kan det derimot lønne seg å velge vinylgulv. Med dagens naturtro gjengivelser av treverk, trenger du heller ikke la praktiske hensyn gå på bekostning av estetikken. Det er også lave priser på vinyl og det er lett å legge gulvet.

Du kan lese mer om hvilken gulv som passer for deg.