Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

AquaBlock Vapor Membranfolie 1x10m

Produktnummer: 206070857
Nettlager:

Membranfolie for bruk med Aquablock membranfolie-system, SINTEF-godkjenning TG20777.

inkl. mva.

Membranfolie for bruk med Aquablock membranfolie-system, SINTEF-godkjenning TG20777.

Våtrom i en bolig må være godt sikret og tettet for å unngå vannlekkasjer og skade på boligen. Den mest effektive metoden for å gjøre dette er ved å bruke et foliemembransystem som kombineres med mansjetter og tettedetaljer. Aquablock foliemembran er et slikt system som er godkjent av Sintef, som er en anerkjent test- og sertifiseringsorganisasjon. Dette gir deg trygghet for at produktet er testet og prøvd, og at det oppfyller de nødvendige standardene for sikkerhet og kvalitet.

Du trenger ikke å ha et våtromssertifikat eller å være en fagmann for å kunne installere Aquablock foliemembran. Men det er viktig å følge installasjonsveiledningen nøye og dokumentere arbeidet underveis med bilder for å sikre at alt blir gjort på riktig måte. Ved å følge veiledningen og Sintef-dokumentasjonen vil du kunne få et godkjent våtrom.

Foliemembranen legges på veggene og gulvet, og alle skjøter, overganger og rundt sluk og gjennomføringer tettes med mansjetter og tettebånd. Hvis det skulle skje et uhell og du for eksempel må skifte en flis i våtsonen, kan foliemembransystemet repareres.

Aquablock foliemembran systemet er godkjent for bruk sammen med andre produkter, og du vil finne en liste over godkjente produkter i installasjonsveiledningen og i Sintef-dokumentasjonen med godkjennelsesnummeret TG20777. Sørg for å bruke godkjente produkter for å sikre at systemet fungerer som det skal og gir det beste resultatet for ditt våtrom.

Farge Hvit
Format 1x10m
Bruksområde(r) Våtrom
Vekt Pr. Enhet 1.7 kg
Bestillingsenhet stk
Lengde 10000 mm
Bredde 1000 mm

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side