Til innholdet
Til toppen

Dusj & Bad

Dusjløsninger og dusjutstyr har mange funksjoner og valg av disse gjør opplevelsen av å ta bad helt unikt. Alle har ulike behov og krav når det gjelder dusjløsninger på baderom. Dem fleste velger åpne løsninger når dem pusser opp på badet. Dusjvegger blir stadig mer populært ettersom plassbesparelsen på baderom blir bedre da dørene kan slåes innover og baderom får mer plass og virker større. Rengjøring på dusjveggene er letter å utføre enn på en dusjkabinett og dette kan også være en av grunnene til at vi i dag velger denne løsningen fremfor dusjkabinett. Valg av dusjkabinett til bad avhenger av størrelsen og plassen på baderom. Dusjkabinett har utviklet seg enormt med tanke på design, størrelse og funksjonalitet. Valget mellom dusjkabinett, massasjedusj og stemdusj avgjøres av hva kunden ønsker seg med tanke på funksjonalitet og komfor. Ofte velger man å bruke dusjkabinett der hvor kunden er usikker på om membranen på bader er tett og dermed unngår fuktskader på badet over tid. Samtidig velger mange dusjkabinett for å unngå vannsprut og alt for våt bad.

VÅRE BESTSELGERE

Crati Dusjvegg 90X190

Vetro Crati skjermvegger leveres som single enheter og kan kombineres med Crati rette dusjdører. Veggene leveres i 6 mm klart, herdet glass. Alle profiler som leveres med dusjløsningene er av aluminium. Høyde er 190 cm. -Herdet klart glass 6 mm -Produsert etter EN-standard: EN-14428 -Totalhøyde 190 cm -Forkrommet veggstøtte og gulvprofil -Justerbar veggprofil -Størrelser: 80, 90 og 100x190
501050502
Kampanje

Dusjsett Eco

Vetro dusjsett med sorte detaljer leveres med dusjhode, dusjslange, veggbeslag og hylle for såpe og shampoo. Montering av dusjsett er enkel med en justerbar festebrakett slik at det kan brukes eksisterende hull i veggen. 
509050507