Til toppen

Laminat & Parkett

Hos Right Price Tiles finner du et stort utvalg av laminatgulv. Laminat er et slitesterkt materiale og kan brukes både hjemmet og på kontor. Laminat tåler mye og er ofte det produktet som blir foretrukket i hjemmet. Vi har laminat i ulike farger og utseende etter eget ønske. For å få et perfekt resultat på ditt laminatgulv er det viktig å velge riktig underlag. Vi har kvalitetsunderlag fra Arbitor som egner seg for trebaserte gulv. Gulvunderlag egner seg også godt til lyd og støy demping.

Vinyl er stadig mer ettertraktet og brukt i hjemmet da det er enkelt å montere og gjør seg godt både til gang, stue og kjøkken. Vi har stort utvalg av forskjellige farger og mønstre slik av valget av vinylgulv for ditt hjem styres av smak og inspirasjon.

VÅRE BESTSELGERE

Swiss Solid Chrome Leysin Oak 12mm

Solid Chrome Leysin Oak 12 mm laminat fra Swiss Krono gir utmerket materialegenskaper og et naturtro ekte tre utseende. Laminatet har en overflate som er spesielt motstandsdyktig mot riper og derfor også egnet for mye brukte området. Med AC5 og det praktiste 5G klikksystemet gjør jobben enklere med å legge gulvet.
702060308
299,90 pr m2

Eik Oslo 1-Stav M-Loc

Parkett i Eik en stavs med loc. Kvalitetsparkett fra Roosen med 25 års garanti.
701020209
499,90 pr m2
Kampanje

Swiss Lazio Oak 10mm Wide og Long Plank

Det moderne Swiss Lifestyle-laminatet muliggjør møbler og livsstil som stemmer overens med dagens trend. Det naturtro utseendet i ekte tre ser veldig tiltalende ut. Den pregede trekonstruksjonen med synkrone porer og 4-sidig avfasning understreker følelsen og utseendet til treplanker. Laminatgulvet er robust og slitesterkt takket være at du er i klasse AC4 / 32. I tillegg tillater 5G-klikksystemet rask og enkel installasjon.
702040701
249,90 189,90 pr m2

TIPS & INSPIRASJON TIL LAMINAT