Til toppen

SPARKEL

Sparkel er beregnet til avretting av betongunderlag og tregulv med tilstrekkelig stivhet. Bruksområdet er gulv i bolig, kontor, institusjon og lett industri. Primer kan også benyttes til innstøping av elektrisk gulvvarme eller vannbåren varme i tørre rom og våte rom. I våtrom skal det alltid påføres membran oppå sparkelmassen. Sparkel kan også benyttes for oppbygging av trinnlydssystemer.

Sorter

Uniplan Eco LC 20kg

Uniplan Eco LC er en fiberarmert, sementbasert, pumpbar sparkelmasse, spesielt beregnet for oppbygging av trinnlydsgulv i kombinasjon med Mapei`s Mapesilent-system. Uniplan Eco LC er også velegnet til grovavretting av betonggulv, elementer og tregulv med tilstrekkelig stivhet. Uniplan Eco LC leveres som tørrmørtel, og skal kun tilsettes vann.
201030310

Addaplan Fiber 20kg

ADDAPLAN FIBER er en fiberarmert hurtigherdende avrettingsmasse. Den er spesielt tilpasset våtrom. ADDAPLAN FIBER brukes til lavtbyggende varmegulv. Den er sementbasert og kaseinfri.
201030315

-Addaplan Fiber Pro 20kg

Addaplan Fiber Pro 20 kg sekk er en fiberarmert hurtigherdende avrettingsmasse for inne og våtrom.
201030314

Uniplan Eco TDR 20kg

Uniplan Eco TDR er en støvredusert, selvutjevnende, fiberarmert og sementbasert sparkelmasse til avretting av betonggulv og tregulv, der det er behov for svært tidlig belegning.
201030308

Uniplan Eco 20kg

Uniplan Eco er en fiberarmert, sementbasert, pumpbar sparkelmasse til avretting av betonggulv og tregulv med tilstrekkelig stivhet.
201030307