Til toppen

Baderom

Hos Right Price Tiles finner du alt innen baderoms- og VVS-produkter. Vi fører kvalitetsprodukter til riktig pris. Vårt store utvalg gjør at du vil kunne finne alt til ditt neste baderomsprosjekt, og våre dyktige ansatte vil gi deg råd og topp service hele veien.

Du kan føle deg trygg når du kjøper hos oss. Vi har 5 års garanti på alle reservedeler, noe som garanterer deg god  service også i ettertid. 

VÅRE BESTSELGERE

Crati Dusjdør Rett 90X190

Stilren dusjdør på 86,4 x 186 cm med rette stramme profiler. Døren kan betjenes både innover og utover. Pris vises pr. stk. For en løsning som vist på bildet, trenger du 2 stk. dusjdører.
501010103

Bau Dusj og Termostat Sort

Vetro Bau takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050522

Bau Kar Termostat Sort

Bau kar termostat sort er et komplett sett for badekar i en tøff sort utførelse. Det følger med oppheng som monteres på veggen for hånddusjen.
509050523

Tind Baderomsinnredning 60 Eik

Et moderne, plassbesparende baderomsmøbel på 60 cm. med full utnyttelse av skuffene. Overflaten er matt og eikefarget. Porselensvask må bestilles i tillegg.
502010128

VETRO

Vetro har bredt utvalg av dusjdører, dusjkabinett og armaturer i ulike størrelser, farger og ikke minst design. Kvalitetsprodukter til riktig pris.

SE UTVALGET

MODUO BADEROMSINNREDNINGER

Ulike baderom krever ulike løsninger. Moduo har alt!

SE UTVALGET