Til toppen

Kjøkkenarmatur

Kjøkkenarmatur er blitt en viktig produkt i dagens kjøkkenverden. Kjøkken har utviklet seg enormt de siste årene, det har også kjøkkenarmatur og krav til funksjonen. Vi har i dag ulike design på kjøkken armatur som gjør at den passer i omgivelsene og er ofte en hoved fokus på et kjøkken. Kjøkkenarmatur har ulike funksjoner som letter vår hverdag og forenkler oppgaver vi har til daglig. Vi har ettgreps kjøkkenarmatur som ofte er plassert på toppen eller på siden av armatur. To greps armatur gjør at vannmengden og temperaturen styres fra begge sidene og hver for seg.

Vi har armatur med svingbar tut hvor det blir enkelt å manovrere amratur fra en side til den andre etter behov.Uttrekkbar tut gjør at vi kan dra ut tuten på armatur og får en helt unik bevegelsesfrihet.Vi har litt mer avanserte armaturer med kokende vann og boble vann som har en egen beholder og sørger for en eksklusiv følelse og funksjon på kjøkkenet. 

Når vi velger kjøkkenarmatur er det viktig å tenke på om du skal ha oppvaskmaskin på kjøkken eller ei. Da finnes kjøkkenkraner med eller uten avstengning for oppvaskmaskin. Dette gjør det enkelt å stenge av vannet som går inn til oppvaskmaskinen når den ikke er i bruk og forhindrer risiko for eventuelle vannlekasjer. 

VÅRE BESTSELGERE