Til innholdet
Til toppen

Toalett & Tilbehør

Vi har stort utvalg av toalett og tilbehør til ditt neste prosjekt. Vi kaller det for kvalitet til riktig pris. Velg toalett fra merkevarer til lavrpis produkter med god kvalitet og funksjonalitet.

Vegghengt toalett er den mest brukte toalett på nye baderomsprosjekter. Den bruker mindre plass på baderom og har en moderne design og funksjonalitet. Samtidig som vegghengt toalett er enklere å rengjøre enn tradisjonell gulvstående toalett. Med en vegghengt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. Vi har Grohe og Geberit sisterner som også er den mest kjente og mest pålytelige i Norge og på verdens basis. 

Gulvstående toalett brukes ofte på oppdattering av eksisterende baderom. Toalett kobles til eksisterende avløpsrør. Gulvstående toalett kommer i S-lås og P-lås. På S-lås skal toalett monteres i avløpskobling i gulv mens P-lås toalett skal monteres i avløpskobling i vegg. 

Med innbyggningssisterne sparer du plass og er et naturlig valg på nye baderom. Sisterne bygges inn i en kasse eller i veggen. Dette skaper en mer ren design og følelse av en større baderom. 

 

VÅRE BESTSELGERE

Nettkupp

-Ifø Signfix Gulvstående Toalett 6860

Klosett Sign 6860, Ifö IFØ SignFix 6860 klosett med innebygd S-lås, for liming Toalett med hel sisternekappe for enklere rengjøring. Under sisternekappen finnes en separat vannsisterne. Vannet kommer aldri i kontakt med porselenet, og det forhindrer kondens på utsiden av sisternekappen. Glassert spylekant. Dufttabletten Fresh WC avgir frisk duft, forenkler rengjøringen og farger vannet blått ved hver nedspyling. Blankforkrommet spyleknapp. To spylemengder: hel- og halvspyling, 4 og 2 liter. Dette produktet er behandlet med Ifö Clean (rengjøringsvennlig overflatebehandling). Sittehøyde: 42 cm. Leveres uten toalettsete.
506020208
pr stk
Tilgjengelig i butikk