Til toppen

LIM & VERKTØY

Hos oss i Right Price Tiles finner du stort utvalg av verktøy til din nye prosjekt. Vi fører stort utvalg av flislim, silikon, sparkel og mørtel fra markedsleder Mapei. I samarbeid med Mapei har vi utviklet egen serie EasyBuild. Disse produktene gir deg kvalitet til lavest pris. Mapei har vært en ledende norsk leverandør siden 1976 og er en av verdens største produsenter av lim, fugemasse og kjemiske produkter til byggebransjen.

Stilsikker design til badeværelset

Unidrains gulvavløp er en elegant og funksjonell løsning til dusjnisje og våtrom. Uansett om du velger det velkjente linjeavløpet eller det plassbesparende hjørneavløpet, får du et stilren og 100% vanntett avløp som passer perfekt i alle konstruksjoner.

Gulvavløp til UNIDRAIN er en intelligent og funksjonell løsning. Systemet settes sammen av avløpsarmatur,uløpshus, ramme og rist/panel og finnes både som linje og hjørneløsning.

De to designseriene, ClassicLine og HighLine, bidrar begge med rene linjer og strømlinjet design som utgjør den øverste synlige delen av avløpet. 

VÅRE BESTSELGERE

Silikon Mapei EB 111 Sølvgrå

Kombinert bygg- og våtromssilikon med nøytralt herdesystem. Matcher fargen til Mapei fugemasse. forbruk: 3,1 m pr. 310 ml patron (10 x 10 mm fuge) påføring: Fugesprøyte
202020243

MAPEI

Mapei er verdensledende produsent innen lim, fugemasse, membran og andre produkter til byggebransjen.

SE UTVALGET

EASYBUILD

Easybuild er en serie i Mapei produksjon som setter forkus på kvalitet og pris.

SE UTVALGET