Til toppen

Spesialmosaikk

Vi har spesialmosaikk for å skylle seg ut i mengden. Stålmosaikk i høyglans gjør mosaikken veldig spennende på baderom eller kjøkken. Spesialmosaikk er førstevalget os arkitekter og desingere på grunn av sin unite design og utseende. 

Mosaic Stainless Steel Stick

Mosaic Stainless Steel Stick er en topp moderne pinnemosaikk i rustfritt stål! Overflaten er i grå/sølvtoner og det er mye liv i denne mosaikken. Strukturen er jevn og lett å rengjøre. Over kjøkkenbenken er denne et must. Selges i 30x30 brett å er enkel å legge. Selges i brett á 30x30 cm som vist på bildet. 11 brett utgjør 1 m2.
102060504

Mosaikk Golden Sainless Steel 1,5x1,5 cm

Mosaic Golden Stainless Steel gullfarget stålmosaikk. Overflaten er børstet, og limt på brettet i forskjellige retninger og det er mye liv i denne mosaikken. Strukturen er jevn og lett å rengjøre. På et kjøkken eller bad med gulldetaljer er denne et must!
102060514

Mosaic Alu Cristal Golden Mix

MOSAIC ALU CRISTAL GOLDEN MIX er en ekslusiv mosaikk i glass med et spennende mursteinsforband, som er nydelig over en kjøkkenbenk. Blanke og halvblanke fliser gir mosaikken mye liv og har ett veldig moderne utseende. Kan også bruker som dekor på bad. Selges i brett á 30x30 cm som vist på bildet. 11 brett utgjør 1 m2.
102060511