Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Høyskap til bad


Vi har mange ulike høyskap for ditt baderom og kvalitet til lave priser. Det er ofte behov for mer lagringsplass på badet enn det man planlegger. Valg av høyskap har stor betydning for et baderom. Design og stil gjenspeiler hele badet og da er det viktig å finne riktig lengde og størrelse på møbel. Valg av høyskap avhenger at størrelsen på badet. Høyskap egner seg utmerket for ekstra oppbevaring.

Mindre baderom har lite plass og høyskap skal være minimalistisk samtidig som plassen skal utnyttes godt. I et større baderom kan man velge bredere høyskap med større oppbevaringsplass. I vårt sortement har vi gode løsninger for hvert enkelt baderom. Våre høyskap holder god kvalitet til lave priser.

Vedlikehold av høyskap


Høyskapet må monteres i et rom med god ventilasjon, og med forsvarlig avstand til dusjsonen. Avstand fra vannsprut og slag vil minimere risiko for skader på møblet. Blir møblet utsatt for fukt, vil det bli forringet over tid. Blir møblet utsatt for vannsøl som blir det liggende på toppen av hyllene eller skapdøren, må dette tørkes av. Eller blir møblet fuktig fra dusjsonen, må også dette tørkes av med en tørr klut.

Daglig renhold av baderomsinnredning


Daglig renhold av møblet med myk klut som fuktes i varmt vann. Vi anbefaler bruk av microfiber klut eller et mildt rengjøringsmiddel uten slipemiddel. Tørk deretter over med en myk tørr klut for å unngå striper fra rengjøringsmiddelet. Rengjøringsmidler med ammoniakk, blekemiddel eller andre sterke oppløsningsmidler må ikke benyttes da de kan skade møbelets overflate. 

Kontroll og ettersyn av høyskap


Utfør kontroll og ettersyn av produktene etter montering. Alle skruer bør etter strammes og det anbefales en årlig inspeksjon av møbelet og monteringen, hvor man strammer skruene etter behov. Sørg for at møbelet er montert i vater. Møblene er fuktbestandige og monteres i de «tørre sonene» på baderom eller vaskerom. Møblene tåler ikke å stå i direkte vannsprut og rommet krever tilstrekkelig utlufting.

Lenker
Min side