Til toppen

Flislim

Flislim brukes til forskjelklige formål og utgjør en forskjell om flislim skal brukes på flis eller på naturstein. Bruken av flislim avhenger av størrelsen på flisen og bruksområdet. Husk å lese seg gjennom bruksanvisning før bruk av limet for å oppnå best mulig resultat. Hos Right Price Tiles finner du EASYBUILD flislim som er kvalitetslim til riktig pris. Vi fører også MAPEI flis lim av beste kvalitet. 

Adda Fleksibelt Flislim 20kg

Plastforsterket sementbasert flislim spesielt godt egnet for montering keramiske fliser, porcelenato og naturstein på gulv og vegg, inne og ute. Er også egnet som sparkel i 2-10 mm tykkelse.
201010124

Komponent B Megarapid 5kg

To-komponent, meget høyverdig og svært fleksibelt sementbasert flislim med hurtig avbinding, rask herding og lang åpentid uten vertikalt sig for keramiske fliser og naturstein.
201010122

Adda Flislim Grå 20kg

ADDA FLISLIM GRÅ er et plastforsterket sementbasert flislim spesielt godt egnet for montering av keramiske fliser og naturstein på gulv og vegg, inne og ute. Er også egnet som sparkel i 2-10 mm tykkelse.
201010123

Addalight Storformatlim 15kg

Addalight Storformat lim 15 kg sekk er en-komponent sementbasert flislim, som er fleksibelt, sigefritt, , støvredusert & plastforsterket. Lettlim som dekker tilsvarende 20kg standard lim. Lett å påføre med tannsparkel. Til alle typer fliser og naturstein. Spesielt godt egnet til storformatfliser.
201010125

Adda Lettlim Hvit 15kg

ADDA LETTLIM HVIT tilhører «EN NY LIMGENERASJON»! Den er drøy i bruk: 15 kg er nok til å flislegge ca 7- 9 m2. Brukes Inne, vegg, gulv, våtrom og varmegulv. For montering av keramiske fliser, mosaikk, limtegl, dekorstein, marmor, skifer, klinker og fasadestein. Kan brukes til lyse marmorfliser. Er også egnet som sparkel i 2-10 mm tykkelse. Limet har innebygget herder i pulverform og er diffusjonsåpent. Underlag: Spesielt anvendelig ved liming til betong, avrettingsmasse, lettklinkerblokker, puss, mur, gipsplater og gamle fliser.
201010126

Adda Heftforsterker 2K 4,8kg

TOPCRETE EKSTRA består av to deler, pulver (spesialgradert og modifisert tørrmørtel) og heftforsterker (modifisert latex).
201010127

Adda Pulver 2K 20kg

Adda Topcrete ekstra består av to deler, pulver (spesialgradert og modifisert tørrmørtel) og heftforsterker (modifisert latex). TOPCRETE EKSTRA er et lim som på grunn av sin fleksibilitet, smidighet og gode heftegenskaper kan brukes på stabile underlag eller på underlag med innstøpte varmekabler. Flisemørtelen er vannfast og frostsikker og kan derfor brukes i våtrom, dusjer, svømmebasseng o.l. samt utendørs. Den er diffusjonsåpen. TOPCRETE EKSTRA er spesielt anvendelig ved liming til puss-, mur- og betongunderlag, brannmurer, gulv med varmekabler, malte flater innvendig, gipsplater og gamle fliser. TOPCRETE EKSTRA er egnet til vegg og gulv. Ved liming av flis på puss og betong skal det grunnes med TOPFLEX/ADDA UTE GRUNNING blandet 1:2 med vann. Underlag av gipsplater, vinyl, linoleum, malte flater (innvendig) og andre glatte/blanke flater grunnes med ufortynnet TOPFLEX/ADDA UTE GRUNNING. TOPCRETE EKSTRA egner seg også til sparkel- og avretningsmasse i 2-30 mm tykkelse. Flisemørtelen har høy trykk- og slagfasthet.
201010128

Megalite S1 15kg

En-komponent, fleksibelt, høyverdig, sementbasert flislim med Low Dust - teknologi. Lett å påføre med tannsparkel, uten sig, med lang åpentid og ekstrem stor dekkevne for keramiske fliser og naturstein.
201010113

Megafix R 20kg

Høyverdig, fleksibelt og hurtigherdende sementbasert flislim uten sig for fuktbestandige keramiske fliser og naturstein (limtykkelse opp til 10 mm). Kan brukes inne og ute.
201010105

Megalite S2 15kg

En-komponent, fleksibelt, lett, hurtigherdende og hydrerende sementbasert flislim med lang åpentid, med lavt forbruk. Lett å påføre med tannsparkel med god smøreevne, meget gode kontaktegenskaper, med svært lavt utslipp av flyktige organiske forbindelser, for keramisk flis og steinmateriale, ideelt for tynne porselensfliser
201010120

Mapei EB Pastalim 5kg

Fuktbestandig, ferdig blandet pasta lim til setting av keramisk flis på vegg og gulv. Kan ikke brukes i dusjsonen.
202010104

Megarapid 2K 25kg

To-komponent, høyfleksibelt, høyverdig, hurtigtørkende og hurtigherdende sementbasert flislim uten sig og med lang åpentid for keramiske fliser og naturstein (limtykkelse opp til 10 mm).
201010112