Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Klikk og hent i butikk

Kan jeg bestille Klikk og hent på nett og hente i min lokale Right Price Tiles butikk?

Ja du kan bestille Klikk og hent på nett og hente i alle våre butikker. Varene reserveres og plukkes for utlevering. Du vil få beskjed fra den lokale butikken når varene er pakket og klare for henting.

Hvordan bestiller jeg Klikk & Hent på nett?

Velg varer som du ønsker å handle. Klikk på "LEGG I HANDLEVOGN"-knappen. Du vil da få opp mulighet i utsjekk til å velge din lokake butikk for Klikk og hent eller hjemlevering. Om du trenger hjelp eller bistand snakk med vår kundeservice på chat eller kundetelefon 4000 1180. 

Handlevognen

I handlevognen kan du legge til eller fjerne produkter som du ønsker å handle. Når du har bestemt deg for varene du ønsker klikker du videre til "GÅ TIL KASSEN"-knappen.

Utsjekk og valg av leveringsmåte

Vi har markedets enkleste checkout! Med Klarna Checkout kan du bli identifisert og slipper å fylle ut din  informasjon som gjør det enklere for deg som kunde å gjennomføre kjøpet. Klarna husker ditt siste kjøp og fyller ut informasjonen automatisk samt velger ditt foretrukne leveringssted og den nærmeste Klikk og hent butikken. Hos Right Price Tiles kan du velge "Utlevering i butikk" som er Klikk og hent i din nærmeste Right Price Tiles-butikk, "Hjemlevering" som er levering hjem eller "Utleveringssted" som er din nærmeste terminal eller butikk som har utlevering for PostNord og Bring.

Lenker
Min side