Til toppen

KLIKK & HENT I BUTIKK

Kan jeg handle på klikk og hent i min lokale Right Price Tiles butikk?

Ja du kan bestille på nett for klikk og hent i alle våre right price tiles butikker. Varene resterveres og plukkes for utlevering utenfor butikken på grunn av Covid restriksjoner. 

Hvordan bestiller jeg Klikk & Hent på nett?

Velg varer som du ønsker å handle. Klikk på LEGG I HANDLEVOGN knappen. Du vil da få opp mulighet i utsjekk til å velge din lokake butikk for klikk og hent eller hjemlevering. Om du trenger hjelp eller bistand snakk med vår kundeservice på chat eller kundetelefon. 

Handlevogn?

I handlevogn kan du legge på eller fjerne produkter som du ønsker å handle. Når du har bestemt deg for varene til klikk og hent  klikker du videre til GÅ TIL KASSEN knappen.

Utsjekk og valg av leveringsmåte

Vi har markedets enkleste checkout! Med Klarna Checkout kan du bli intentifisert og slipper å fylle ut din data informasjon som gjør det enklere for det som kunde å gjennomføre kjøpet. Klarna husker ditt siste kjøp og fyller ut informasjonen automatisk samt velger ditt foretrukket leveringssted og den nærmeste klikk og hent butikken. Hos Right Price Tiles kan du velge Utlevering i butikk som er klikk og hent i din nærmeste butikk. Utleveringssted og din nærmeste Postnord i butikk eller Hjemlevering.

Finn din nærmeste klikk og hent butikk