Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Vegghengt toalett


Vegghengte toaletter er den mest brukte typen toalett på nye prosjekter. Vegghengte toaletter bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig lettere å rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn  et gulvstående toalett. 

Nyere modeller kommer med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og enklere å rengjøre.  Med et vegghengt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. De mest brukte innbyggingssisternene i Norge er fra Grohe og Geberit. 

Forskjellige typer vegghengte toaletter

Det finnes ulike typer vegghengt toalett på markedet i dag. Alt fra en smal kompakt toalettskål til vanlige vegghengte toaletter. Skal du ha et spyletoalett eller muligens rimfree toalett? 

Hva er et rimless toalett?

Rimless toalett gir optimal hygiene ved hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renholdet og reduserer at unødvendig mange bakterier samler seg i doskålen. Rimless toalett er enkelt å holde rent. Det er denne typen toalett som blir foretrukket på markedet i dag.

Hva er et spyletoalett?

Et spyletoalett er et dusjotalett som er hygienisk med flere funksjoner for rengjøring.

Lenker
Min side