Til toppen

Vegghengt Toalett

Vegghengt toalett er den mest brukte på nye baderom og prosjekter. Vegghengt toalett bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig letter og rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn en gulvstående toalett. Nyere modeller har kommet med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og er enklere å rengjøre. Vegghengt toalett finnes i forskjellige former og design og velges etter eget smak og gjennomføring. Med en vegghngt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. Mest brukte innbyggningssisterner er fra Grohe og Geberit hos oss i Norge. Husk å ta med en toalettsete til sist men ikke minst.

Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush

Subway 2.0 vegghengt toalett med Direct Flush som gir optimal hygiene ved hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renhold og reduserer behovet for sterke rengjøringsmidler. Sittehøyde 41,5 cm. Inkludert sete i slim design med Soft Close for myk lukking og Quick Release for enkelt å kunne ta av sete ved rengjøring.
506020212

Porsgrund Seven D Image Toalettskål Vegg

Design veggskål. Boltavstand 230 mm. Evt monteringsskruer må bestilles separat. Anbefalt sittehøyde 420 mm.
506020219

Villeroy & Boch Subway Compact Veggtoale

Subway Kompakt vegghengt toalett med den myke designet gjør dette toalettet til et blikkfang. Veggmontert toalett fra Subway Villeroy & Boch passer perfekt for toalett med lite plass. Veggmontert toalett for enkel rengjøring av gulv. Lavspylte toaletter CeramicPlus for rask og hygienisk rengjøring. Toalettsete følger ikke med.
506020213

Ifø Spira Art 6245 Vegghengt Toalett Rim

Ifö Spira Art er en veggskål med et design som er inspirerert av den skandinaviske naturen. Veggskålen har en glatt utside og en innside helt uten spylekant. Det gjør at bakterier og smuss ikke har noen steder å gjemme seg, noe som gjør veggskålen enkel å rengjøre og hygienisk.Ifö Spira Art er behandlet med vår rengjøringsvennlige glasur Ifö Clean og er godkjent i henhold til Nordic Quality. Et vegghengt toalett gjør at det er enklere å holde gulvet rent.
506020217

Komplett Toalettpakke

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter.
11039

Toalettpakke Grohe og O.Novo Toalett

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter. 
11002

Toalettpakke Geberit og Moduo

Geberit innbyggingssisterner er klassikerne i moderne baderomsinstallasjoner og har blitt montert en million ganger over hele verden i mer enn 50 år. De er legendariske for sin pålitelighet. Hver sisterne lekkasjetestes før den leveres. 25-årsgarantien for tilgjengelige reservedeler gir langsiktig sikkerhet.
11003

Moduo Veggtoalett Rimless

Cersanit sin Moduo Vegghengt toalett med rimless kanter for en renere toalett. Den innovative CleanOn-teknologien holder toalettet rent og trygt lenger. Spylt vann vasker den indre overflaten av en bolle grundig, noe som gjør den ren og frisk. Den rimløse designet eliminerer eventueller kroker hvor smuss og bakterier kan samle seg.
506020209

Caspia Veggtoalett

Den vegghengte Caspiat toalettskålen kommer med den innovative Clean-On teknologien og holder toalettet rent og trygt. Den indre delen i modellen er blitt fjernet for å eliminere overflater der bakterier kan spre seg.
506020207

VB O.Novo Rimless Med Sc-Qr Sete

En perfekt design for høyeste grad av renslighet.Takket være den nyskapende rimløse designen, kan DirectFlush-toalettene rengjøres raskt og grundig - for praktisk hygiene.
506070002
pr stk
Levering 1-3 dager

Ifø Sign Art Vegghengt Toalettskål

Vegghengt toalettskål for innbygningssisterne. Toalettskål i moderne design med slette sider og skjult boltefeste (230 mm c/c) for enkel rengjøring av toalettskålen. Kan monteres med Ifö Sign Installasjonssystem med Fresh WC-funksjon. Dufttabletten Fresh WC avgir frisk duft, forenkler rengjøringen og farger vannet blått ved hver nedspyling.
506020215

VB O.Novo Veggskål Med Sete

Villeroy&Boch O. Novo serien toalett pakke med klassisk design. Vegghengt toalett med softclose sete og Quick Reliese. Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for enklere rengjøring.
506020203
pr stk
Levering 1-3 dager