Til toppen

Vegghengt toalett

Vegghengte toaletter er den mest brukte typen toalett på nye prosjekter. Vegghengte toaletter bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig lettere å rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn  et gulvstående toalett. 

Nyere modeller kommer med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og enklere å rengjøre.  Med et vegghengt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. De mest brukte innbyggingssisternene i Norge er fra Grohe og Geberit. Husk også å bestille med toalettsete.

Sorter etter:

Catania Veggtoalett Rimless Sort

Catania er et moderne sort vegghengt toalett med runde former. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng. Toalettsete med dempet lukkefunksjon følger med.
506020211

Lucca Veggtoalett Rimless

Lucca er et moderne vegghengt toalett med runde former, hvor toalettsetet følger med. Toalettet er designet for det nordiske markedet med skjult montering og oppheng. Dette er et vært enkelt toalett å montere. Ta en titt på monteringsvideoen.
506020210

Mille Nordic WC Rimless QR SC

Mille Nordic er et nytt og moderne vegghengt toalett i nordisk design, hvor toalettsete følger med. Det som er spesielt for dette toalettet er de ovale monteringshullene som dekker bolteavstand fra 18 til 23 cm.
506020223

City Oval WC Rimless QR SC

City Oval er et vegghengt toalett i nydelige stramme former og nordisk design. Toalettsetet følger med og er spesielt designet for bollen.
506020222

Delfi Veggtoalett

Vegghengt DELFI toalettskål er en 3/6 liter spyle system. Toalett kommer i hvit farge uten toalettsete. Toalettsete kjøpes separat.
506020206

Villeroy & Boch Subway 2.0 Direct Flush

Subway 2.0 vegghengt toalett med Direct Flush som gir optimal hygiene ved hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renhold og reduserer behovet for sterke rengjøringsmidler. Sittehøyde 41,5 cm. Inkludert sete i slim design med Soft Close for myk lukking og Quick Release for enkelt å kunne ta av sete ved rengjøring.
506020212

Hva er forskjell på vegghengt toalett?

Det finnes ulike typer vegghengt toalett på markedet i dag. Alt fra en smal kompakt toalettskål til vanlige vegghengte toaletter. Skal du ha en spyletoalett eller muligens rimfree toalett? Kvaliteten på porselenet, form og farge avgjør ditt valg av veghengt toalett.

Hva er en rimless toalett?

Rimless toalett gir en optimal hygiene det hver spyling. Den åpne spylekanten forenkler renholdet og reduserer at unødvendig mange bakterier samler seg i do skålen. Rimless toalett er enklere å holde rent samtidig er det denne typen toalett som blir mer og mer foretrukket på markedet.

Hva er en spyletoalett?

En spyletoalett er en dusjtoalett som gjør deg ren etter en toalettbesøk. Spyletolett er mer hygienisk og bidrar til bedre velvære.