Til innholdet
Til toppen

Vegghengt Toalett

Vegghengt toalett er den mest brukte på nye baderom og prosjekter. Vegghengt toalett bruker mindre plass og er mer moderne med tanke på design og funksjonalitet. Det er samtidig letter og rengjøre rundt toalett som henger på veggen enn en gulvstående toalett. Nyere modeller har kommet med rimfree kanter eller toalett uten spylekanter som er mer hygienisk og er enklere å rengjøre. Vegghengt toalett finnes i forskjellige former og design og velges etter eget smak og gjennomføring. Med en vegghngt toalett er det naturlig å ha med en innbyggingssisterne og spyleknapp. Mest brukte innbyggningssisterner er fra Grohe og Geberit hos oss i Norge. Husk å ta med en toalettsete til sist men ikke minst.

Sorter etter:

Toalettpakke Geberit og Moduo

Geberit innbyggingssisterner er klassikerne i moderne baderomsinstallasjoner og har blitt montert en million ganger over hele verden i mer enn 50 år. De er legendariske for sin pålitelighet. Hver sisterne lekkasjetestes før den leveres. 25-årsgarantien for tilgjengelige reservedeler gir langsiktig sikkerhet.
11003

Moduo Veggtoalett Rimless

Cersanit sin Moduo Vegghengt toalett med rimless kanter for en renere toalett. Den innovative CleanOn-teknologien holder toalettet rent og trygt lenger. Spylt vann vasker den indre overflaten av en bolle grundig, noe som gjør den ren og frisk. Den rimløse designet eliminerer eventueller kroker hvor smuss og bakterier kan samle seg.
506020209

Toalettpakke Grohe og O.Novo Toalett

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter. 
11002

Caspia Veggtoalett

Den vegghengte Caspiat toalettskålen kommer med den innovative Clean-On teknologien og holder toalettet rent og trygt. Den indre delen i modellen er blitt fjernet for å eliminere overflater der bakterier kan spre seg.
506020207

Delfi Moduo Sete Duroplast Sc Easy Off

Cersanit Delfi Slim toalettsete laget av solid duraplast er en slitesterk og visuelt attraktiv løsning for hvert baderom. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal bruks kroppsstilling, noe som garanterer brukervennlighet, og holdbarhet sikres av solide hengsler. I tillegg kommer denne modellen med myke og lukkede funksjoner som bidrar til å holde den ren.
506070006

Caspia Sete Sc Easy Off

Det myke lukkede Cersanit Caspia Slim Softclose toalettsete er laget av skadesikker duraplast. Den enkle utformingen gjør det lettere å rengjøre, og den innovative One Button Easy-Off løsningen gjør det mulig å løsne setet med ett trykk på en knapp. Det myke lukkesystemet sikrer gradvis senking av setet, slik at det ikke kommer i klemme. 
506070007

Komplett Toalettpakke

GROHE Solido installasjonssystem for veggmonterte toaletter, for rask og enkel montering. Ett veggmontert toalett gjør det enklere å holde baderomsgulvet rent og ryddig. For ultimat styrke og problemfri installasjon bør du velge GROHE SOLIDO 3-in-1 installasjonssett for veggmonterte toaletter.
11039

VB O.Novo Rimless Med Sc-Qr Sete

En perfekt design for høyeste grad av renslighet.Takket være den nyskapende rimløse designen, kan DirectFlush-toalettene rengjøres raskt og grundig - for praktisk hygiene.
506070002
pr stk
Levering 1-3 dager

VB O.Novo Veggskål Med Sete

Villeroy&Boch O. Novo serien toalett pakke med klassisk design. Vegghengt toalett med softclose sete og Quick Reliese. Soft Close (SC) for stille og myk lukking. Quick Release (QR) lett å løfte av for enklere rengjøring.
506020203
pr stk
Levering 1-3 dager

Delfi Veggtoalett

Vegghengt DELFI toalettskål er en 3/6 liter spyle system. Toalett kommer i hvit farge uten toalettsete. Toalettsete kjøpes separat.
506020206

Delfi Moduo Sete Polyproplene

Cersanit Delfi Toalettsete laget av høy kvalitet i duraplast er slitesterkt, men også visuelt attraktivt. Den strømlinjeformede designen sørger for optimal fasong for kroppstilling, noe som sikrer komfort i bruk. Setet leveres med solid hengsler som sikrer stabil montering.
506070005