Til innholdet
Til toppen

KJØKKENVASK - ENKEL KUM

Før du velger en ny kjøkkenvask er det viktig å tenke på funksjonaliteten og plassen en trenger. Størrelsen på selve oppvaskkummen avhenger av hva den skal brukes til og hvor mye. Skal kjøkkenvasken brukes til å vaske stekebrett og store kjeler krever det bred og dyp kjøkkenkum. Har du mindre plass på kjøkken og skal du benytte kun oppvaskmaskin, passer det godt med en enkel kum.

Sorter etter:

Franke Sirius SID 610-50 TH

Franke kjøkkenvasker som virker skreddersydde. Enten du velger en klassisk eller moderne stil vil du oppleve elegant design og ypperlig håndverk uten kompromiss. Alle detaljene på kjøkkenvaskene fra Franke er nøye vurdert, helt ned til integrert utløp som gjør det enkelt med forberedelser og rengøring.
601010002
pr stk
LEVERING 1-4 DAGER

Franke Euroform Kjøkkenkum

Franke kjøkkenvasker som virker skreddersydde. Enten du velger en klassisk eller moderne stil vil du oppleve elegant design og ypperlig håndverk uten kompromiss. Alle detaljene på kjøkkenvaskene fra Franke er nøye vurdert, helt ned til integrert utløp som gjør det enkelt med forberedelser og rengøring. Kjøkkenvasken er laget av rustfritt såtl som er et klassisk materiale som tåler alle temperaturer, er svært hygienisk og tilbyr en tidløs estetikk.
601010019
pr stk
LEVERING 1-4 DAGER