Til toppen

Rens og Behandling av Fliser

Hos Right Price Tiles finner du alt til rens og tilbehør for ditt nye prosjekt. Vi har kvalitetsprodukter til riktige priser. 

Fugger Glattemiddel 500ml

Fugger glattemiddel på flaske 500 ml. Enkelt for bruk med spray funksjon.
202060215

Desalin T 1L

DeSalin T er en rengjøringsvæske for marmor og finere overflater. Den er spesielt utviklet for marmor siden man ikke skal bruke syrebasert rengjørings-middel på dette underlaget. Produktet fjerner flekker på marmor uten å skade underlaget.Desalin T kan brukes på polerte overflater.
202060620

Surfamix C 1l

SurfaMix C er en vanntynnbar, latex-­‐fri, miljøvennlig og profesjonell mørteltilsetning og primer for utvendig og innvendig bruk. Brukes i betong, puss og alle typer mørtel. Forbedrer vedheft, elastisitet, støpelighet og vannmotstand.
202060622

Surfapore M 0,5l

SurfaPore M er laget for marmor, granitt, skifer og finere betongoverflater. Den har vann-og oljeavstøtende egenskaper samtidig som den tåler høye temperaturer. Dette gjør den ideell for benkeplater, bad, skifer o.l.SurfaPore M er toppmodellen i SurfaPore serien og beskytter selv de fineste overflater uten å legge igjen film eller hinne på toppen. Den hindrer vann og olje å trenge inn i overflatene dine.
202060627

Desalin AM Sopp & Algefjerner

DeSalin AM er et konsentrert vannbasert middel, som effektivt bekjemper og desifinserer mugg, alger, grønske og mikroorganismer/svartsopp DeSalin AM kan benyttes på alle vaskbare underlag ute som inne, og etterlater ingen misfargninger på det behandlede underlaget. Produktet er basert på en unik aktiv sammensetning av sopp og algebekjempende ingredienser, og er ekstremt effektivt til å trenge helt inn og nøytraliserer rotstrukturen til mikroorgansimer. DeSalin AM kan benyttes på alle typer underlag, fra malte flater til takstein. Effekten er den samme uansett underlag. Produktet er spaltet til nanopartikkel base, hvilket gjør produktet uhyre effektivt til nærmest alle typer rensejobber. Forbruk: 8-10 m2 pr/L
202060636

Fugirein Fugerensemiddel 500ml

Fugirein Fugerensemiddel 500ml. Rene fuger gjort enkelt da det renser både sementbaserte og andre type fuger. Kan brukes på kjøkken, bad og vinduer.
202060210

Fuginator Fugerense Børste Blå

FUGINATOR® børsten renser fuger på kjøkken, bad og rundt omkring i hjemmet. Takket være den spesielle utformingen skjer rengjøringen der det trengs. Børsten har et komfortabelt grep og kan benyttes med adapter for langt skaft. Jobben er gjort på et øyeblikk.
202060211

-Fugger Clean 400ml

Clean All er et unikt skumrengjoringsmiddel for eks.: glass, speil, keramiske fliser,armaturer og meta llf later m.m.
202060219

Wonder Wipes 80stk HL

WONDER WIPES er en unik myk rengjøringsklut, uten vann og White Spirit, som fjerner effektivt div. kjemikalier og fett, i uherdet tilstand. Eks. maling, silikon, poly­urethan, olje, tjære etc. Tilsatt lanolin og er antibakteriell.
202060232

SV Aqualex Glattemiddel 0,75l

Glattemiddel til utglatting av alle typer fugemasse. Med denne går silikonering som en drøm.
202060242

Surfapore C 1l

SurfaPore C er laget for å beskytte betong og kan brukes på gulv, vegg, belegningstein, teglstein og mange typer naturstein. Den kan brukes både innendørs og utendørs. Impregneringsvæsken trekker dypt inn i underlaget og binder seg til poreveggene på et mikroskopisk nivå. SurfaPore C er klassifisert som vanntett på betongvegg. Samtidig gjør produktets oppbygning at underlaget beholder 96 % av pusteevnen.
202060611

Desalin C 1l

DeSalin C er en organisk syre som fjerner groe og kalk- og saltslør. Produktet er laget for å supplementere SurfaPore serien siden det nullstiller underlaget og klargjør det for impregnering. DeSalin C skal i utgangspunktet tynnes ut i forholdet 1 del DeSalin C og 4 deler vann.
202060615