Til innholdet
Til toppen

RENS & TILBEHØR

Hos Right Price Tiles finner du alt til rens og tilbehør for ditt nye prosjekt. Vi har kvalitetsprodukter til riktige priser. 

Sorter etter:

Desalin Am Sopp og Algefjerner

DeSalin AM er et konsentrert vannbasert middel, som effektivt bekjemper og desifinserer mugg, alger, grønske og mikroorganismer/svartsopp DeSalin AM kan benyttes på alle vaskbare underlag ute som inne, og etterlater ingen misfargninger på det behandlede underlaget. Produktet er basert på en unik aktiv sammensetning av sopp og algebekjempende ingredienser, og er ekstremt effektivt til å trenge helt inn og nøytraliserer rotstrukturen til mikroorgansimer. DeSalin AM kan benyttes på alle typer underlag, fra malte flater til takstein. Effekten er den samme uansett underlag. Produktet er spaltet til nanopartikkel base, hvilket gjør produktet uhyre effektivt til nærmest alle typer rensejobber. Forbruk: 8-10 m2 pr/L
202060636

Sv Voksfjerner 1L Aqualex

Høyeffektivt universalrengjøringsmiddel. Fjerner gamle, svært slitte voks- og polymerfilmer. Egnet for ømfintlige dekker som linoleum, PVC og gummi.
202060631

Sv Baderens 750Ml Aqualex

Til vedlikeholdende rengjøring av mye brukte bad og sanitærområder (baderom, dusj, toalett og kjøkken). Klar til bruk. Baderens kan brukes på keramiske fliser, betong, forkrommede fester, rustfritt stål, porselen, glass og mange typer plast.
202060632

Sv Kalkfjerner 1L Aqualex

Fjerner overflatiske rester som saltutslag på mørtel og sement, inntørket og inngrodd smuss samt kalkavleiringer fra alle typer syrebestandige steinmaterialer (terrakotta, naturstein, mursteinsheller, steintøy i porselen, betong, keramiske fliser)
202060633

Desalin T 1L

DeSalin T er en rengjøringsvæske for marmor og finere overflater. Den er spesielt utviklet for marmor siden man ikke skal bruke syrebasert rengjørings-middel på dette underlaget. Produktet fjerner flekker på marmor uten å skade underlaget.Desalin T kan brukes på polerte overflater.
202060620

Surfamix C 1L

SurfaMix C er en vanntynnbar, latex-­‐fri, miljøvennlig og profesjonell mørteltilsetning og primer for utvendig og innvendig bruk. Brukes i betong, puss og alle typer mørtel. Forbedrer vedheft, elastisitet, støpelighet og vannmotstand.
202060622

Surfapore M 0,5L

SurfaPore M er laget for marmor, granitt, skifer og finere betongoverflater. Den har vann-og oljeavstøtende egenskaper samtidig som den tåler høye temperaturer. Dette gjør den ideell for benkeplater, bad, skifer o.l.SurfaPore M er toppmodellen i SurfaPore serien og beskytter selv de fineste overflater uten å legge igjen film eller hinne på toppen. Den hindrer vann og olje å trenge inn i overflatene dine.
202060627

Sv Poleringsvoks 1L Aqualex

Vannbasert emulsjon av kunstharpiks og voks til overflatebehandling av slipt/polert og kompakt stein. Klar til bruk. Ideell som beskyttende overflatebehandling av glatte overflater som utsettes for stor slitasje. Egnet for PVC og linoleum.
202060629

Surfapaint Topsealer 0,9L

SurfaPaint TopSealer er en miljøvennlig fargeforsterker/lakkbehandling til betong, fliser, natursten porcelen/porcellanato fliser og naturkeramikk. SurfaPaint TopSealer gir fra en matt til en blank overflate, avhengig av antall påføringer. Behandlingen gir ingen misfargning. SurfaPaint TopSealer gir en gjennomsiktig overflate, som beskytter mot vann og oljebaserte flekker, samt forurensing av mikroorganismer. Enkel påføring og hurtig herdning gjør SurfaPaint TopSealer til et allsidig og effektivt produkt. SurfaPaint TopSealer er enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykssprøyte. Påfør to lag med cirka 1 times mellomrom for en matt finish. SurfaPaint TopSealer kan benyttes på vannrette og loddrette overflater, både innendørs og udendørs.
202060635

Sv Gulvvask 1L Aqualex

Konsentrert universalrengjøringsmiddel for daglig rengjøring av alle vaskbare, ubehandlede og behandlede gulvbelegg samt for alle vanntette overflater. Kan også brukes på polert naturstein. Også ideell for laminerte overflater.
202060630

Sv Grovrens 1L Aqualex

Rengjør, avfetter og hygieniserer overflater i teglstein, stein, sement samt porselensfliser og andre keramiske materialer.
202060628

Fugger Clean 400Ml

Clean All er et unikt skumrengjoringsmiddel for eks.: glass, speil, keramiske fliser,armaturer og meta llf later m.m.
202060219