Til innholdet
Til toppen

RENS & TILBEHØR

Hos Right Price Tiles finner du alt til rens og tilbehør for ditt nye prosjekt. Vi har kvalitetsprodukter til riktige priser. 

Sorter etter:

FUGGER CLEAN 400ML

Clean All er et unikt skumrengjoringsmiddel for eks.: glass, speil, keramiske fliser,armaturer og meta llf later m.m.
202060219

FUGGER WONDER WIPES 80 STK

WONDER WIPES er en unik myk rengjøringsklut, uten vann og White Spirit, som fjerner effektivt div. kjemikalier og fett, i uherdet tilstand. Eks. maling, silikon, poly­urethan, olje, tjære etc. Tilsatt lanolin og er antibakteriell.
202060232

SV AQUALEX GLATTEMIDDEL 0,75L

Glattemiddel til utglatting av alle typer fugemasse. Med denne går silikonering som en drøm.
202060242

CLEAR COLOR GULVDOKTOR

Clear Color brukes for å få frem den dype fargen “wet-look” i marmor, skifer og terracottafliser på vegger og gulv både innendørs og utendørs.
202060610

SURFAPORE C 1L

SurfaPore C er laget for å beskytte betong og kan brukes på gulv, vegg, belegningstein, teglstein og mange typer naturstein. Den kan brukes både innendørs og utendørs. Impregneringsvæsken trekker dypt inn i underlaget og binder seg til poreveggene på et mikroskopisk nivå. SurfaPore C er klassifisert som vanntett på betongvegg. Samtidig gjør produktets oppbygning at underlaget beholder 96 % av pusteevnen.
202060611

SURFAPORE C 4L

Enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykkssprøyte.Danner ingen hinne på underlaget. Dermed unngås fargeforskjell ved impregneringsoverganger Kan også benyttes som impregnering til belegningsstein, takstein, fliser og fuger Vannavisende
202060612

SURFAPORE M 1L

SurfaPore M er laget for marmor, granitt, skifer og finere betongoverflater. Den har vann-og oljeavstøtende egenskaper samtidig som den tåler høye temperaturer. Dette gjør den ideell for benkeplater, bad, skifer o.l.SurfaPore M er toppmodellen i SurfaPore serien og beskytter selv de fineste overflater uten å legge igjen film eller hinne på toppen. Den hindrer vann og olje å trenge inn i overflatene dine.
202060614

DESALIN C 1L

DeSalin C er en organisk syre som fjerner groe og kalk- og saltslør. Produktet er laget for å supplementere SurfaPore serien siden det nullstiller underlaget og klargjør det for impregnering. DeSalin C skal i utgangspunktet tynnes ut i forholdet 1 del DeSalin C og 4 deler vann.
202060615

SURFAPORE W 1L

SurfaPore W er laget for trevirke og kan brukes på alle typer trevirke, fra gran til teak. Den beskytter mot fukt, hindrer vridning og sprekkdannelse og er UV-bestandig. Den kan brukes på terrasser, rekkverk, hagemøbler, spisebord, benkeplater o.l. SurfaPore W er vannbasert og kan blandes i vannbasert maling for å forbedre malingens egenskaper. Kan også brukes på beiset eller oljet overflate når overflaten trenger ny behandling.
202060617

+SPS SAVON KALKFJERNER 1L

DeSalin K/SPS Klakfjerner er en kraftigere rengjøringsvæske som fjerner salt, kalkutslag, betongslør o.l. DeSalin K anbefales ved tøffere rengjøringsoppdrag før impregnering med SurfaPore.
202060619

FUGGER GLATTEMIDDEL 250 ML

GLATTEMIDDEL 250 ML
202060214

DESALIN AM SOPP & ALGEFJERNER

DeSalin AM er et konsentrert vannbasert middel, som effektivt bekjemper og desifinserer mugg, alger, grønske og mikroorganismer/svartsopp DeSalin AM kan benyttes på alle vaskbare underlag ute som inne, og etterlater ingen misfargninger på det behandlede underlaget. Produktet er basert på en unik aktiv sammensetning av sopp og algebekjempende ingredienser, og er ekstremt effektivt til å trenge helt inn og nøytraliserer rotstrukturen til mikroorgansimer. DeSalin AM kan benyttes på alle typer underlag, fra malte flater til takstein. Effekten er den samme uansett underlag. Produktet er spaltet til nanopartikkel base, hvilket gjør produktet uhyre effektivt til nærmest alle typer rensejobber. Forbruk: 8-10 m2 pr/L
202060636