Til innholdet
Til toppen

RENS & TILBEHØR

Hos Right Price Tiles finner du alt til rens og tilbehør for ditt nye prosjekt. Vi har kvalitetsprodukter til riktige priser. 

Sorter etter:

Desalin Am Sopp & Algefjerner

DeSalin AM er et konsentrert vannbasert middel, som effektivt bekjemper og desifinserer mugg, alger, grønske og mikroorganismer/svartsopp DeSalin AM kan benyttes på alle vaskbare underlag ute som inne, og etterlater ingen misfargninger på det behandlede underlaget. Produktet er basert på en unik aktiv sammensetning av sopp og algebekjempende ingredienser, og er ekstremt effektivt til å trenge helt inn og nøytraliserer rotstrukturen til mikroorgansimer. DeSalin AM kan benyttes på alle typer underlag, fra malte flater til takstein. Effekten er den samme uansett underlag. Produktet er spaltet til nanopartikkel base, hvilket gjør produktet uhyre effektivt til nærmest alle typer rensejobber. Forbruk: 8-10 m2 pr/L
202060636

Sv Voksfjerner 1L Aqualex

Høyeffektivt universalrengjøringsmiddel. Fjerner gamle, svært slitte voks- og polymerfilmer. Egnet for ømfintlige dekker som linoleum, PVC og gummi.
202060631

Sv Baderens 750Ml Aqualex

Til vedlikeholdende rengjøring av mye brukte bad og sanitærområder (baderom, dusj, toalett og kjøkken). Klar til bruk. Baderens kan brukes på keramiske fliser, betong, forkrommede fester, rustfritt stål, porselen, glass og mange typer plast.
202060632

Sv Kalkfjerner 1L Aqualex

Fjerner overflatiske rester som saltutslag på mørtel og sement, inntørket og inngrodd smuss samt kalkavleiringer fra alle typer syrebestandige steinmaterialer (terrakotta, naturstein, mursteinsheller, steintøy i porselen, betong, keramiske fliser)
202060633

-Avløpsåpner Sps 2060

AVLØPSÅPNER SPS 2060
202060639

-Desalin T 1L

DeSalin T er en rengjøringsvæske for marmor og finere overflater. Den er spesielt utviklet for marmor siden man ikke skal bruke syrebasert rengjørings-middel på dette underlaget. Produktet fjerner flekker på marmor uten å skade underlaget.Desalin T kan brukes på polerte overflater.
202060620

Surfamix C 1L

SurfaMix C er en vanntynnbar, latex-­‐fri, miljøvennlig og profesjonell mørteltilsetning og primer for utvendig og innvendig bruk. Brukes i betong, puss og alle typer mørtel. Forbedrer vedheft, elastisitet, støpelighet og vannmotstand.
202060622

-Surfashield C 1L

SurfaShield C er en aktiv selvrensende beskyttelse for porøse overflater. SurfaShield C gjør at overflatene bryter ned skitt, smuss, bakterier og forurensing. SurfaShield C virker ved hjelp av fotokatalyserende egenskaper. Dette betyr at partiklene aktiveres ved hjelp av UV stråler(sollys). Det dannes en kjemisk kraft, som bryter ned uønsket forurensing, og løser dette fra underlaget. Når det regner eller ved kraftig vind, vaskes smusset av overflaten, og denne holdes ren.
202060624

Surfapore M 0,5L

SurfaPore M er laget for marmor, granitt, skifer og finere betongoverflater. Den har vann-og oljeavstøtende egenskaper samtidig som den tåler høye temperaturer. Dette gjør den ideell for benkeplater, bad, skifer o.l.SurfaPore M er toppmodellen i SurfaPore serien og beskytter selv de fineste overflater uten å legge igjen film eller hinne på toppen. Den hindrer vann og olje å trenge inn i overflatene dine.
202060627

Sv Poleringsvoks 1L Aqualex

Vannbasert emulsjon av kunstharpiks og voks til overflatebehandling av slipt/polert og kompakt stein. Klar til bruk. Ideell som beskyttende overflatebehandling av glatte overflater som utsettes for stor slitasje. Egnet for PVC og linoleum.
202060629

-Savon Dagligrent 1L

SaVon Såpe er et vannbasert rengjøringsmiddel, som egner seg til de fleste underlag, inne- og utvendig. SaVon Såpe kan med fordel benyttes i områder som kjøkken, bad, på alle typer tregulv og flisegulv m.m. SaVon Såpe løser opp skitt og urenheter og etterlater overflaten antistatisk og med en ren behagelig duft. Produktet etterlater ingen hinne eller fettet overflate. Produktet er spesielt utviklet til daglig rengjøring på SurfaPore-seriens behandlede overflater. SaVon Såpe har en fabelaktig egenskap til å trenge igjennom og løse opp fett og urenheter og etterlater et flott og rent resultat.
202060634

Surfapaint Topsealer 0,9L

SurfaPaint TopSealer er en miljøvennlig fargeforsterker/lakkbehandling til betong, fliser, natursten porcelen/porcellanato fliser og naturkeramikk. SurfaPaint TopSealer gir fra en matt til en blank overflate, avhengig av antall påføringer. Behandlingen gir ingen misfargning. SurfaPaint TopSealer gir en gjennomsiktig overflate, som beskytter mot vann og oljebaserte flekker, samt forurensing av mikroorganismer. Enkel påføring og hurtig herdning gjør SurfaPaint TopSealer til et allsidig og effektivt produkt. SurfaPaint TopSealer er enkel å påføre med rulle, pensel eller lavtrykssprøyte. Påfør to lag med cirka 1 times mellomrom for en matt finish. SurfaPaint TopSealer kan benyttes på vannrette og loddrette overflater, både innendørs og udendørs.
202060635