Til toppen

Personvernerklæring

Informasjon om Right Price Tiles AS 

Når vi referer til Right Price Tiles, vi, oss eller vår i denne personvernerklæringen betyr det Right Price Tiles AS (org.nr. 988 210 641), et norsk aksjeselskap med forretningsadresse Nedre Slottsgate 25, 0157 Oslo, som behandler og bruker din personlige informasjon.

Right Price Tiles AS er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger i henhold til enhver tid gjeldende personvernlovgivning, herunder EUs personvernforordning (GDPR).

Når vi referer til deg eller din i denne personvernerklæringen betyr det at vi samler, bruker og behandler personlig informasjon om deg. Dette inkluderer alle som kontakter oss i forbindelse med de produkter og tjenester vi tilbyr, eller på annen måte samhandler med oss, herunder og for eksempel, via vår nettside www.rightpricetiles.no eller i butikk.

 

Formål, opplysningstyper og rettslig grunnlag

Nedenfor er en oversikt over hvilke formål vi behandler personopplysninger for, hva som er det rettslige grunnlaget for behandlingen og hvilke opplysningstyper det er snakk om:

  • Dine bestillinger: Når du kjøper varer fra vår nettside www.rightpricetiles.no eller i våre butikker, behandler vi navn, adresse, e-post adresse, telefonnummer, betalingsinformasjon, kjøpshistorikk og andre personopplysninger du selv har gitt oss ved utfylling av kundeskjema på Right Price Tiles sin nettside. Formålet med behandlingen er for at vi skal kunne levere solgte varer til deg samt gjøre nødvendig kundeoppfølgning i forbindelse med gjennomførte kjøp. Behandlingsgrunnlaget for vår behandling i denne forbindelse er for å oppfylle vår del av avtalen med deg.
  • Produktvurdering: Etter utført kjøp ønsker gi gjerne tilbakemelding på hva du syns om produktet, og i den forbindelse deler vi produktkjøp og anmeldelse. Behandlingsgrunnlaget for slik behandling er vår berettiget interesse i å utvikle produktene våre.
  • Nyhetsbrev: Dine personopplysninger kan bli brukt til utsendelse av nyhetsbrev. Vi sender nyhetsbrev til e-postadresser som er registrert på personer som har uttrykkelig bedt om å få vårt nyhetsbrev. Mottakere av nyhetsbrevet kan enkelt melde seg ut av tjenesten ved å benytte link som er inkludert i hver henvendelse. Behandlingsgrunnlaget for slik behandling er ditt samtykke.
  • Bruk av personopplysninger til markedsføringsformål: Dine personopplysninger kan bli brukt til annen form for markedsføring enn utsendelse av nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget for slik behandling er vår berettigede interesse i å rette markedsføringshenvendelser til deg.
  • Informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler (cookies), hvor noen er nødvendige for at vårt nettsted skal fungere mens andre er for å gi deg en personalisert opplevelse. Du kan lese mer om informasjonskapsler som vi benytter her.
     

    Hvor lenge lagres informasjonen?

    Right Price Tiles sletter personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig å behandle dem for å oppfylle formålet med behandlingen og når sletting er lovlig og/eller pålagt under gjeldende rett, herunder for eksempel dersom du velger å trekke tilbake ditt samtykke eller vi på annen måte ikke lenger har et tilstrekkelig behandlingsgrunnlag for å behandle dine personopplysninger.

    Informasjon om kjøpshistorikk, betalingsinformasjon og kundekontakt lagres i inntil 5 år slik at vi kan håndtere fremtidige henvendelser og for å oppfylle regnskapslovgivningen. Fem år etter du har kjøpt en vare sletter eller anonymiserer vi opplysninger tilknyttet dette kjøpet.


    Hvem deler vi informasjon med?

    Det kan hende vi deler dine personopplysninger innad i vårt konsern og med de uavhengige Right Price Tiles butikkene, våre logistikksamarbeidspartnere for å transportere varer hjem til deg, leverandører av IT tjenester, leverandører av kartlegging og markedsføringstjenester, tilbydere av produkter, tilbydere av revisjonstjenester og tilbydere av betalingstjenester.

    Vi sørger for at det inngås databehandleravtaler for alle overføringer hvor vi er behandlingsansvarlig og hvor den aktuelle databehandleren kun opptrer i henhold til databehandleravtalen og vår instruks.

    I alle andre tilfeller deler vi ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med unntak av situasjoner hvor dette er tillatt eller påkrevd etter lov eller rettskraftig vedtak fra myndighet, nødvendig for å oppfylle avtalen med deg eller dersom det er gitt samtykke.

    Vi overfører personopplysninger kun til tredjeparter innenfor EU og EØS.
     

    Dine rettigheter

    Nedenfor kan du se hvilke rettigheter du til enhver tid har og som du kan gjøre gjeldende ved å ta kontakt med oss på kundeservice@rightpricetiles.no:

  • Trekke samtykke tilbake: Dersom vår behandling av personopplysninger er basert på samtykke fra deg kan du når som helst trekke tilbake samtykke ved henvendelse til oss.
  • Be om innsyn: Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg.
  • Be om retting/sletting: Du har rett til å be oss om å rette feilaktige opplysninger vi har om deg eller be oss om å slette registrerte personopplysninger.
  • Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller du vil utøve dine rettigheter, kan du ta kontakt med oss enten på mail: kundeservice@rightpricetiles.no.

     

    Du kan lese mer om de ovennevnte rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

    Dersom du mener vår behandling av personopplysninger ikke er overens med det vi har beskrevet i denne personvernerklæringen eller på annen måte ikke er i tråd med gjeldende personvernlovgivning, kan du sende en klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet her: www.datatilsynet.no. Vi setter imidlertid pris på om du kontakter oss først slik at vi kan oppklare eventuelle misforståelser.
     

    Endringer i personvernerklæringen

    Vi vil kunne gjøre mindre endringer i personvernerklæringen, men du vil alltid finne siste og oppdatert versjon på vår nettside. Dersom vi gjør vesentlige endringer, vil vi varsle deg om dette.

    Hvordan oppdatere eller korrigere personlig informasjon?

    Dersom du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernerklæring eller du vil utøve dine rettigheter, kan du ta kontakt med oss enten på mail: kundeservice@rightpricetiles.no.