Til toppen

Mosaikkflis

Mosaikkflis er godt egnet flis til bruk på baderom od under dusjområdet eller som kjøkkenflis på veggen. Flisen finnes i ulike mønster og overflater som gjør at flisen passer sammen større type fliser som vi har. For å få en helhetlig utseende er det fint å kunne kombinere disse. Mosaikkflis kommer vanligvis i brett og kjøpes i stk.

Mosaikkflis Herringbone Eivissa Ivory Mix

Uglasert, gjennomfarget porcelanatomosaikk i forskjellige størrelser, lagt i fiskebenmønster. Mosaikken har både matt og blankpolert overflate med diffus fargestruktur i sandfarget toner. Den uglaserte overflaten gir et naturlig og trendy uttrykk, i tillegg solid slitestyrke, så er dette en flis som vil skape en nøytral helhet med uendelige kombinasjonsmuligheter. Denne flis-serien finnes i mange forskjellige størrelse og farger, i tillegg til både blank og matt overflate.
102040378

Herringbone Eivissa Berilio Mix

Uglasert, gjennomfarget porcelanatomosaikk i forskjellige størrelser, lagt i fiskebenmønster. Mosaikken har både matt og blankpolert overflate med diffus fargestruktur i lyse grå toner.
102040379
Kampanje

Mosaikkflis Herringbone Souris 1,2x4,8cm

Mosaikkflis Herringbone Antique 1,2x4,8 cm i fiskebeins monster er en glasert frostsikker flis som egner seg på vegg på kjøkken og baderom.
102040384

Mosaikkflis Stellar Noir 5x5cm

Flismosaikk Stellar Noir 5x5 er en ideel flis i dusjsonen. Mosaikkflisen kan legges på vegg og gulv.
102040403

Mosaikkflis Night Elf Polished 5x5cm

Mosaic Night Elf Polished er en tradisjonel sort marmorert flis i 5x5 cm mosaikk. Flisen er slett samtidig som overflaten er glasert med grå spettete fargespill. Flisen vil gi en nøytral helhet.
102040392