Til toppen

Servant

Servanter finnes i mange ulike former og typer. Valg av en baderomsservant avhenger av plass på badet/toalett. En bolleservant monteres på toppen av benkeplaten og fremstår klassisk og elegant.Vegghengt servant monteres på veggen og brukes ofte på små toalett/baderom med tanke på plassbesparelse. En gulvstående servant er unikt i design og strekker seg fra gulvet og opp. Monteres inn til veggen. Design kan variere fra moderne til klassisk. Underlimt servant monteres under benkeplaten og fremstår med rene linjer og minimalistisk Underlimt vask gir en glatt og kantløs løsning samtidig er det enkelt å renholde.  Nedfelt servant senkes i benkeplaten og fremstår som implementert i benkeplaten.

Black week

Sassari Nedfelt Servant 42,5

Vetro Sassari hvit nedfellbar vask til topplaten. Servanten er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av keramikk i en unik klar hvit farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010115
Black week

Deoli Vask Dobbel 80X39

Dobbel proselensvask for plassering på benk 80 cm bred x 39 cm dyp x 11,5 cm høy. Uten servantventiler. CE Godkjent.
506010107
Black week

Compact Servant 61,5 cm i Sort

Compact sort matt proselensservant som hører til Compact baderomsmøbel. Bredde 61,5cm Dybde 39,4 cm Høyde 18,5 cm .
502080825
Black week

Tind Servant 61

Porselenservant til Tind 60 cm bred skuffeseksjon. Påfør silikon mellom overflatene. Vasken er i stilrent porselen, som hører til Tind serien. Med en bredde på 61 cm. som legges på toppen av skroget. Påfør silikon mellom overflatene.
502080819
Black week

Tind Servant 81

Porselenservant til Tind 80 cm bred skuffeseksjon. Påfør silikon mellom overflatene. Vasken er i stilrent porselen, som hører til Tind serien. Med en bredde på 81 cm., som legges på toppen av skroget. Påfør silikon mellom overflatene.
502080820
Black week

Tind Servant 101

Porselenservant til Tind 100 cm bred skuffeseksjon. Påfør silikon mellom overflatene. Vasken er i stilrent porselen, som hører til Tind serien. Med en bredde på 101 cm., som legges på toppen av skroget. Påfør silikon mellom overflatene.
502080821
Black week

Miletto servant 71

Porselenservant til Miletto 70 cm bred skuffeseksjon. Påfør silikon mellom overflatene. Vasken er i stilrent porselen, som hører til Miletto serien. Med en bredde på 71 cm., som legges på toppen av skroget. Påfør silikon mellom overflatene.
502080822
Black week

Miletto Servant 91

Porselenservant til Miletto 90 cm bred skuffeseksjon. Påfør silikon mellom overflatene. Vasken er i stilrent porselen, som hører til Miletto serien. Med en bredde på 91 cm., som legges på toppen av skroget. Påfør silikon mellom overflatene.
502080823
Black week

Hitra Servant 81

Porselen servant er i stilrent porselen. Med en bredde på 81 cm. som legges på toppen av skroget. Påfør silikon mellom overflatene. Servanten passer til Hitra baderomsinnredning i 80 cm.
502080824
Black week

Foggia Servant 38 Hvit Sølv

Servant i hvit porselen med søvdekor. For montering på topplate.
506010136
Black week

Porsgrund Seven D Gulvstående Toalett

Gulvklosett, renoveringsmodell, stor fot, S-lås. Krom trykknapp, liten og stor spylemengde. Monteringssett medfølger.
506030302
Black week

Andria Servant og SeeMe Høy Grå Kran

Andria servant og SeeMe servantkran er begge produkter fra kvalitetsmerke Vetro. Bollevasken er av porselen med en granittgrå matt utside, som matcher elegant med SeeMe kranen.
506001000

Servant eller bollevask?

Servanter finnes i mange ulike former og typer. Valg av en baderomsservant avhenger av plass på badet/toalett. Vegghengt servant monteres på veggen og brukes ofte på små toalett/baderom med tanke på plassbesparelse.

En gulvstående servant er unikt i design og strekker seg fra gulvet og opp. Monteres inn til veggen. Design kan variere fra moderne til klassisk. Underlimt servant monteres under benkeplaten og fremstår med rene linjer og minimalistisk.

Underlimt vask gir en glatt og kantløs løsning samtidig er det enkelt å renholde. Nedfelt servant senkes i benkeplaten og fremstår som implementert i benkeplaten.

Bollevask servant finnes i mange varianter og materialer. Servanten i seg selv fremstår elegant og gir mulighet til fritt montering på de fleste benkene. Servanten gir en moderne men likevel elegant bollevask . Bolleservant har kommet mer de siste årene og er mer trendy på baderom.

 Dem skiller seg mer ut og gir et klassisk bad. Når valget har falt på en bolleservant er det viktig å tenke på servantkran som må være høy. Dette for å ha godt nok plass til hender i vasken og unngå vannsøl.

Vasken tåler daglig bruk og er lett å rengjøre. Høyglanset overflate gir et moderne uttrykk men likevel elegant design. Vi har stor utvalg av servanter som definitivt passer enhver interiørstil.

Velg mellom porselen servanter eller bollevask. Finn din unike stil.