Til toppen

Om Right Price Tiles

Kjeden Right Price Tiles ble etablert mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005. Right Price Tiles er en butikkjede med hovedfokus på fliser og naturstein, VVS og tilbehør. I nyere tid har kjeden i tillegg startet med salg av laminat, samt panelplater til bad og kjøkken samt spileplater.

Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn. Den norske delen av kjedens administrasjon ligger i Oslo. Bakgrunnen for etableringen er det stadige økende fokuset på ”gjør-det-selv”-prinsippet. Dette fokuset ankom flisbransjen rundt vår oppstart. Forbrukerne ønsker nå å handle inn varene selv, for å sikre seg markedets laveste priser.

Right Price Tiles søker verden rundt etter de beste produktene. Vi handler i dag fliser fra primært fra Spania, men noe også i Kina, India og Tyrkia. Vi kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk. Sammen med resten av den europeiske kjeden, har vi en veldig sterk innkjøpsmakt og kan forhandle frem markedets absolutt beste innkjøpspriser. 

I hver butikk har vi et stort lager med gulv- og veggfliser, samt marmor, skifer, granitt, mosaikk, laminat, panelplater og synlige VVS produkter. I Vestby har vi et stort sentrallager og distribusjonssenter. Det er derfor ingen ventetid hos oss. Kunden må ikke betale for flisene først, for så å vente i 4-5 uker mens de blir bestilt. Du kan ta med deg flisene samme dag, eller få dem levert når det passer deg.

Salgspersonellet vårt er grundig trent til å gi kundene råd valg av fliser og flislegging. Vi anerkjenner at det å velge en flis og gulv kan være en vanskelig oppgave, selv for den mest kresne kunden, og vi tilstreber å være sikre på å gi kunden den informasjonen kunden behøver for å kunne gjøre en vel overveid beslutning.

Om Right Price Tiles