Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

AquaBlock Vapor Tettebånd 10cm x 25m

Produktnummer: 206070845
Nettlager:

Tettebånd er et sterkt og fleksibelt materiale, som gir optimale forutsetninger for tetting med våtromsmembran. Anbefales langs gulv og i hjørner på våtrom for et tett resultat.

inkl. mva.

Tettebånd er et sterkt og fleksibelt materiale, som gir optimale forutsetninger for tetting med våtromsmembran. Anbefales langs gulv og i hjørner på våtrom for et tett resultat.

Aquablock er en serie av prefabrikkerte hjørnemansjetter laget av NBR gummi, som er en spesiell type gummi som gir best mulig tetting mot vann og fukt. Det finnes hjørnemansjetter til både innvendig og utvendige hjørner, og de brukes sammen med Aquablock tettebånd for å sikre alle hjørner i våtsoner. I alle innvendige hjørner og overganger mellom vegg og gulv skal man bruke Aquablock hjørnemansjetter og Aquablock tettebånd. Disse mansjettene er kjent for å ha god motstandskraft og fleksibilitet. Alle mansjettene i Aquablock-serien har blitt testet på Sintef, som er en uavhengig forskningsorganisasjon i Norge, og de er godkjent for bruk i våtrom både i Norge og EU.

Rørmansjetten fra Aquablock-serien kommer med en elastisk åpning i gummi som gjør det enklere å tette overgangen mellom vegg/gulv og rørgjennomføringer. Dette gjør at rørmansjetten er ideell for bruk i våtrom, der det er viktig å sørge for en tett tetning for å unngå vannlekkasjer og fuktskader.

Alle mansjettene i Aquablock-serien er godkjente både for Aquablock smøremembran og Aquablock vapor (foliemembran). Sintef har tildelt disse mansjettene godkjenningsnummer TG 20803 og TG 20777, noe som betyr at de oppfyller de strenge kravene som er satt for å bli brukt i våtrom.

Samlet sett er Aquablock-serien av refabrikerte hjørne mansjetter ideelle for bruk i våtrom, takket være deres motstandskraft, fleksibilitet og evne til å gi en tetting mot vann og fukt. Deres godkjenning fra Sintef gir ytterligere trygghet og tillit til brukerne når det gjelder deres pålitelighet og holdbarhet.

Format 12x10
Bruksområde(r) Våtrom
Vekt Pr. Enhet 0.43 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 220 mm
Kartong Dybde 385 mm
Kartong Lengde 735 mm
Lengde 25000 mm
Bredde 100 mm
Pakkeinnhold 48

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side