Til innholdet
Til toppen

Baderom

Hos Right Price Tiles finner du alt innen baderom. Vi har kvalitetsprodukter til riktig pris. Vårt store utvalg gjør at du vil kunne finne alt til ditt neste baderomsprosjekt. Våre dyktige ansatte vil gi deg råd og topp service hele veien. Våre produkter har 5 års garanti med alle reservedeler som garanterer deg også god service i ettertid. 

VÅRE BESTSELGERE

Hånddusj 3Funk

Hånddusj med 3 strålefunksjoner i krommet utførelse.
509050508

Allen Kran Sort Krom

Allen VETRO kran er et stilrent ettgreps kvalitetsprodukt i matt sort og krom som er produsert i messing. Finnes i to høyder 137 mm for montering rett på vask og 296 mm for montering på benk med frittstående vask. Kranen er utstyrt med en stor hendy kranmutter, så man enkelt kan montere kranen uten verktøy. Det medfølger også en ekstra kranmutter i forpakningen, for tilpassing til enhver vask. · ComfortZone 85 mm · Overheng 119 mm · Høyde 137 mm · Gjennomstrømningsmengde: 12 l/min · Solid messing
509030303

-Dixi Vask Rund 39,5X16

Rund hvit porselensvask plasseres på benk 39,5 cm bred x 16 cm høy. Uten servantventil. CE Godkjent.
506010104

VETRO

Vetro har bredt utvalg av dusjdører, dusjkabinett og amraturer i ulike størrelser, farger og ikke minst design. Kvalitetsprodukt til riktig pris. Vetro har 5 års garanti.

SE UTVALGET

HØG BADEROMSMØBLER

Høg er en moderne og smtidig enkel derie av baderomsmøbler som passer overalt. Med sitt tidsriktige design og stil setter Høg serien preg på ditt baderom.

SE UTVALGET