Til toppen

Baderom

Hos Right Price Tiles finner du alt innen baderoms- og VVS-produkter. Vi fører kvalitetsprodukter til riktig pris. Vårt store utvalg gjør at du vil kunne finne alt til ditt neste baderomsprosjekt, og våre dyktige ansatte vil gi deg råd og topp service hele veien.

Du kan føle deg trygg når du kjøper hos oss. Vi har 5 års garanti på alle reservedeler, noe som garanterer deg god  service også i ettertid. 

VÅRE BESTSELGERE

Crati Dusjdør Rett 90X190

Vetro Crati dusjdør rett i 90x190 cm. Dusjdøren leveres i stk. forpakning Vetro dusjdører kan kombineres og settes sammen etter eget ønske med andre dusjdører i 70, 80, 90 og 100 cm. Dusjdørene er utstyrt med en enkel tetningslist mot gulvet som reduserer vannsøl. 
501010103
Kampanje

Bau Dusj og Termostat Sort

Vetro Bau takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og Skandinavisk design. Den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050522

Bau Kar Termostat Sort

Bau Vetro hånddusj og termostat er et komplett sett for badekar i sort matt utførelse. Det følger med et oppheng som monteres på veggen for hånddusjen. Termostaten har en sikkerhetssperre ved 38 grader og er utstyrt med «cool touch» system, slik at man ikke brenner seg ved berøring av termostaten. Leveres med 2 stk 60mm rosetter i sort og og s-kupplinger.
509050523

VETRO

Vetro har bredt utvalg av dusjdører, dusjkabinett og amaraturer i ulike størrelser, farger og ikke minst design. Kvalitetsprodukt til riktig pris. Vetro har 10 års garanti.

SE UTVALGET

MODUO BADEROMSLØSNING

Ulike baderom krever ulike løsninger. Moduo har alt!

SE UTVALGET