Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Baderom i klassisk og elegant stil
Baderom i klassisk og elegant stil
Hvite fliser er et favorittvalg for de fleste som pusser opp badet

Baderom i klassisk og elegant stil

Hvite fliser er et favorittvalg for de fleste som pusser opp badet. Det er ikke så rart, en hvit flis fremstår ren, fresh, klassisk og tidløs.

I samarbeid med Right Price Tiles har jeg skapt dette klassiske og elegante badet. Jeg håper dette innlegget inspirere deg som tenker på å pusse opp ditt bad.

baderoms i klassisk stil
Med utgangspunkt i den klassiske hvite flisen Blanco Brillo har vi stylet et bad som passer deg som ønsker en stil som varer uten å bli umoderne. Denne flisen er en bestselger og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt så populær.

lyse baderom i klassisk stil
blanco brillo fliser
I kombinasjon med gulvflisen som ser ut som parkett og den vakre krakelerte blå veggflisen i dusjen har dette badet en eleganse som skaper det et eksklusivt utrykk. Den vakre svale blå veggflisen heter ”Craquele sky”. I kombinasjon skaper disse materialene vakker harmoni på badet uten å fremstå helt hvitt.

Craquele sky vegg flis
Right Price Tiles har også andre varer enn flis i sine butikker. Vasken, kranen, dusjen og den hvite såpedispenseren er også fra kjeden. Besøk dere nettbutikken for å se det brede utvalget VVs varer.

Tenk å våkne opp om morgenen å tusle inn på et bad med dette elegante interiøret. Jeg drømmer om et slikt bad i en fremtid og da skal jeg definitivt unne meg friske blomster, levende lys og deilige spa produkter, det fortjener et SPA bad som dette!

Lenker
Min side