Til toppen

Baderomsmøbler

Hos Right Price Tiles vil du kunne finne stort utvalg av baderomsmøbler.
Baderomsmøbel har et viktig funksjon på ditt baderom. Før du bestemmer deg for kjøpet er det viktig å tenke på størrelsen på baderom samt funksjonaliteten på møbel.

VÅRE BESTSELGERE

Baderomsinnredning

Valg av baderomsmøbler har stor betydning for et vellykket baderom. Design og stil gjenspeiler badets eiers identitet, og da er det viktig å finne riktige uttrykket og dimensjoner på innredningen.

Møbelstørrelsen er avheng av størrelsen på badet. Mindre baderom med liten plass bør møbelet være nett samtidig som plassen skal utnyttes godt. Velg mellom et stort utvalg av servantskap i ulike farger som hvit, sort og hvit matt. Vår produkter holder lav pris og høy kvalitet.

I et større baderom kan man velge bredere baderomsinnredning med flere vasker og større oppbevaringsplass. Baderomsinnredning fanger blikket og er ofte fokuset på badet. Hos oss i Right Price Tiles kan du finne stort utvalg av baderomsmøbler i ulike design og størrelser som passer din smak. Vi gir deg 5 års garanti på våre baderomsmøbler. 

Håndtak til servantskap

Baderomserien kommer med matte overflater i bredt utvalg som er stort i dagens trendbilde, og som vi har stor tro på at vil vare i mange år fremover. Du velger selv hvilket håndtak du vil montere på skuffen, for å skape det rette uttrykket på ditt bad. Vi har et godt utvalg på håndtak i ulike former og farger.

Se vårt utvalg av håndtak her.

Trenger du ekstra skap plass på badet?

Servant eller bollevask?

Servanter finnes i mange ulike former og typer. Valg av en baderomsservant avhenger av plass på badet/toalett. Vegghengt servant monteres på veggen og brukes ofte på små toalett/baderom med tanke på plassbesparelse.

En gulvstående servant er unikt i design og strekker seg fra gulvet og opp. Monteres inn til veggen. Design kan variere fra moderne til klassisk. Underlimt servant monteres under benkeplaten og fremstår med rene linjer og minimalistisk.

Underlimt vask gir en glatt og kantløs løsning samtidig er det enkelt å renholde. Nedfelt servant senkes i benkeplaten og fremstår som implementert i benkeplaten.

Bollevask servant finnes i mange varianter og materialer. Servanten i seg selv fremstår elegant og gir mulighet til fritt montering på de fleste benkene. Servanten gir en moderne men likevel elegant bollevask . Bolleservant har kommet mer de siste årene og er mer trendy på baderom.

 Dem skiller seg mer ut og gir et klassisk bad. Når valget har falt på en bolleservant er det viktig å tenke på servantkran som må være høy. Dette for å ha godt nok plass til hender i vasken og unngå vannsøl. Vasken tåler daglig bruk og er lett å rengjøre. Høyglanset overflate gir et moderne uttrykk men likevel elegant design. Vi har stor utvalg av servanter som definitivt passer enhver interiørstil.

Velg mellom porselen servanter eller bollevask. Finn din unike stil.

Se utvalget av servanter her.

Alle våre møbler kommer ferdig satt sammen.

Hvor høyt skal Servantskap monteres?

Den anbefalte høyden  for montering av servantskap er mellom 85 og 93 cm.

Hvis det skal monteres høyskap og underskap må det være spesielt oppmerksomt på plasseres korrekt i forhold til hverandre og den høyden som passer for deg. Det er også viktig å tenke på om du skal ha speil eller speilskap med tanke på plassering og at du får plass til alt av innredning.