Til toppen

Bollevasker

Bollevasker er klassiske og elegante vasker som monteres på toppen av benkeplaten. Våre bollevasker kommer i forskjellige farger og fasonger. Alle bollevaskene er av porselen.

Mange av bollevaskene passer sammen med våre møbelpakker.

Du gjør et trygt kjøp med oss. Det er 5 års garanti på våre bollevasker.

 

Sorter etter:

Napoli Servant 41

Vetro Napilo bolle servant er en keramisk elegant rund vask, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. Servanten er av høykvalitets tynn keramikk i en unik klar hvit farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010111

Novara Servant 36 Hvit Gull

Vetro Novara bollevask er en keramisk elegant rund hvit og gull servant som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010122

Latina Servant 36 Sort Gull

Vetro Latina bollevask er en keramisk elegant rund sort gull servant, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen i en unik matt sort farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010120

Ferrara Servant 40 Sort Rosegull

Vetro Ferrara bollevask er en keramisk elegant rund sort, rosegull servant, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen i en unik matt sort farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010119

Genova Servant 43

Vetro Genova bollevask er en keramisk elegant rund vask, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av keramikk i en unik klar hvit farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010112

Bari Servant 36

Vetro Bari bolleservant er en keramisk elegant rund vask, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av keramikk i en unik klar hvit farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet. Bolleservanten har unik mønster på overflaten som gjør den moderne og klassisk samtidig.
506010114

Modena Servant 36 Sort Matt

Vetro Modena bolle vask er en keramisk elegant rund sort vask, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av keramikk i en unik klar sort farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010116

Modena Servant 36 Hvit

Vetro Modena bolle vask er en keramisk elegant rund hvit vask, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av keramikk i en unik klar hvit farge, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010117

Torino Servant 40 Sort Marmor

Vetro Torino bollevask er en keramisk elegant rund sort marmor servant, som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen i en unik sort marmor, som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010135

Andria Servant 36 Hvit Grå

Vetro Andria bollevask er en keramisk vask i hvit og grå farge. Bolle vask som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010121

Rimini Servant 42 Hvit Marmor

Vetro Rimini bollevask er en keramisk vask i hvit porselen med hvit marmordekor. Bolle vask som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010123

Prato Servant 42 Grå Marmor

Vetro Prato bollevask er en keramisk vask i hvit porselen med grå marmordekor. Bolle vask som er svært enkel å montere på en benkeplate eller topplate. En rund servant av porselen som skaper det rette uttrykket på det moderne norske badet.
506010124