Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Cape Dusjkabinett Buet 90x90 Sort

Produktnummer: 501070711
Nettlager:

Vetro Cape 90x90 cm buet sort dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.

inkl. mva.

Vetro Cape 90x90 cm buet sort dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.

Skyvedørene er i 5 mm herdet glass med doble trinser. Man lett kan løfte av skyvedørene for lett rengjøring av dusjkabinettet. 

Bakveggen i Vetro Cape 90x90 består av frostet glass med sort hjørneprofil i PVC. 

For et komplett dusjkabinett, trenger du følgende:

Dusjgarnityret i Vetro Cape har 3 strålefunksjoner for ethvert behov, med justerbar dusjstang og dusjslange. Dusjstammen har ferdigboret hull for dusjtermostat med standardmål og passer alle våre dusjtermostater.

Egenskaper:

 • Farge: Sort
 • Størrelse: 90 x 90 cm 
 • Karhøyde 16 cm
 • Farge på glass: Klart
 • Glass: 5 mm herdet glass
 • Farge på glass bak: Frostet
 • Høyde: 200 cm
 • Dusjdører kan skyves på begge sider
 • Justerbare ben
 • Ferdigboret hull for dusjtermostat
 • Avtagbar front for lettere rengjøring

Innhold:

 • Dusjkabinett
 • Doble trinser
 • Justerbar dusjstang
 • Dusjgarnityr med 3 strålefunksjoner
 • Dusjslange

 

Vi har 5 års garanti på alle våre dusjkabinetter

 

Montering

 • Cape Vetro kabinett kommer i 3 deler
 • Se over alle pakkene før montering. Skadet produkt skal ikke monteres
 • Følg monteringsveiledning

Vedlikehold

Unngå kalkavleiringer på glassveggens innside ved å tørke av med en nal eller klut etter bruk. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for grundigere rengjøring. Rengjør etter bruk. Anbefalte rengjøringsmidler er spesialrengjøringsmiddel for dusj, vanlig vinduspussemiddel eller flytende oppvaskmiddel. 

Tillegsprodukter for montering

 • Dusjarmatur 1 stk. 
 • Gjennomføring 2 stk. 
 • 2 stk. Trykkslanger for varmt og kaldt vann. Dimensjon på disse avhenger av vannuttak 1/2 eller 3/4.
 • Husk også lengde på tilkoblingsslangene. Disse måles fra vannuttak til dusjarmaturen. 

 

Hvem kan montere et dusjkabinett?

Det stilles ingen krav om montering og alle som kjøper et dusjkabinett kan sette det sammen ved hjelp av monteringsveiledning som følger med. Med hjelp fra en venn kan den settes sammen ofte i løpet av 1-2 timer.

Hvordan rengjøre et dusjkabinett?

Vedlikehold av dusjløsningen er ganske enkel. Husk å vaske dusjkabinett etter bruk. Unngå kalkavleiringer på glassveggens innside ved å tørke av med en nal eller klut etter bruk. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for grundigere rengjøring. 

Hvorfor velge frostet glass?

Frostet glass på kabinettet sin bakside kan være smart. Når dusjkabinettet skal kobles med kaldt- og varmtvann på baksiden blir det synlige koblingsslanger som ofte gjør at det ikke ser så delikat og fint ut.

En annen grunn for valg av frostet glass på dusjkabinett er at det ofte samler seg støv bak kabinettet. Du trenger ikke rengjøre baksiden av dusjkabinettet hver dag.

 

Hvorfor velge dusjkabinett ?

1. Vann direkte mot vegg og gulv 

Vi skal ikke ta opp den evinnelige diskusjonen om fall mot sluk her, selv om diskusjonen er reell nok. For et eldre bygg kan selve bruken av dusjvann rett mot vegg- og gulvfliser være god nok grunn i seg selv. Ikke så mye på grunn av flisene, som på grunn av fugene mellom flisene.

Avhengig av når fugene ble lagt, og hvor profesjonelt fugingen er utført, vil fugene slippe gjennom mer eller mindre vann. I og for seg ikke nødvendigvis et problem, det heller – det kommer an på hvor bra membran det ligger bak vegg- og under gulvflisene. En dårlig membran er nemlig roten til alt ondt når vi snakker baderom.

2. Tenk kabinett med tak 

Joda – det finnes mange typer kabinett med tak. Har du en slik på badet, kan du dusje lenge uten at badet ser ut som en steambadstu når du er ferdig. Vannet kondenserer til dråper på tak, vegger og dører, og slipper ikke ut i rommet. Alt du trenger, er en nal til å fjerne fukt fra vegger og dører, og kanskje en klut til å tørke over taket med.

3. Vegger og dører kondenserer også vann 

Selv et kabinett uten tak vil kondensere det meste av vannet når du dusjer. Noe vil slippe ut – spesielt om du tar deg veldig god tid og bruker mye varmtvann – men det neste kondenserer på vegger og dører, og kan altså fjernes problemfritt med en god nal.

4. Ekstrautstyr – mengder av ekstrautstyr!

Flere dusjkabinettløsninger har luksus som standard. Radio, massasjefunksjon, vifter – ja til og med infrarød badstue! Fordelen med å ha slikt utstyr i kabinettet, er at du slipper å gjøre plass til det på selve veggen, der boring og skruing kan føre til hull i den (berømte) membranen og åpne for fuktskader. I tillegg vil et kabinett med ekstrautstyr ha alt integrert i løsningen, slik at du slipper tilpasninger, skjøting og ekstra kontakter på badet.

5. Sklisikker bunn

Dusjkabinett leveres gjerne med sklisikker profilering i kabinettbunnen, ute at du må tenke på ekstrautstyr i form av sklisikre striper med tape på undersiden.

Farge Sort
Format 900x900x2050
Materialtype Herdet glass
Bruksområde(r) Våtrom
Garanti 5 år
Høyde 2000 mm
Vekt Pr. Enhet 75 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 1660 mm
Kartong Dybde 1950 mm
Kartong Lengde 950 mm
Lengde 5 mm
Bredde 900 mm
Pakkeinnhold 1.0

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side