Til toppen

Dusjløsninger

Alle har ulike behov og krav når det gjelder dusjløsninger på baderom. De fleste velger åpne løsninger når de pusser opp på badet.

Dusjvegger blir stadig mer populært ettersom plassbesparelsen på baderom blir bedre da dørene kan slåes innover, badet får mer plass og virker større.

Dusjkabinetter har utviklet seg mye med tanke på design, størrelse og funksjonalitet. Ofte velger man å bruke dusjkabinett der kunden er usikker på om membranen på badet er tett. For å unngå fuktskader på badet over tid, installerer man gjerne dusjkabinett. 

Våre bestselgere

Kampanje

Dusjkabinett 80x80 | Cape rett

Vetro Cape 80x80 cm rett dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium.
501070705
Kampanje

Crati Dusjdør Rett 90X190

Stilren dusjdør på 86,4 x 186 cm med rette stramme profiler. Døren kan betjenes både innover og utover.
501010103
Kampanje

New York Dusjdør 90x200

Den stilfulle dusjdøren med sorte profiler har fått navnet New York. Da den tar oss rett inn i «New York loft style». De kraftige aluminiumsprofilene er lagt på utsiden av glasset for å gi det riktige uttrykket. Innsiden er glasset er helt slett for enkel rengjøring. Døren kan stå åpen i posisjon inn mot veggen og kan kun åpnes utover. Døren er 2 meter høy og kan kombineres med dusjdør eller New York dusjvegg i samme utførelse. Dusjdøren er utstyrt med kraftige håndtak og hengsler av høy kvalitet, produsert i messing. Dusjdøren er av 6 mm herdet glass.
501010130