Til toppen

Dusj og bad

Alle har ulike behov og krav når det gjelder dusjløsninger på baderom. De fleste velger åpne løsninger når de pusser opp på badet.

Dusjvegger blir stadig mer populært ettersom plassbesparelsen på baderom blir bedre da dørene kan slåes innover, badet får mer plass og virker større.

Dusjkabinetter har utviklet seg mye med tanke på design, størrelse og funksjonalitet. Ofte velger man å bruke dusjkabinett der kunden er usikker på om membranen på badet er tett. For å unngå fuktskader på badet over tid, installerer man gjerne dusjkabinett. 

Våre bestselgere

Kampanje

Cape Dusjkabinett Rett 80x80 cm

Vetro Cape 80x80 cm rett dusjkabinett er et stilrent dusjkabinett som er svært enkelt å montere. Rammene i dusjkabinettet er i forkrommet aluminium. Doble skyvedører i 5 mm hardet glass med doble trinser. Man kan lett kan løfte av skyvedører for lett rengjøring av kabinettet.  Tilleggsprodukter for montering: - Dusjarmatur 1 stk.  - Dusjkabinett gjennomføring 2 stk.  - 2 stk. Trykkslanger for varmt og kaldt vann. Dimensjon på disse avhenger av vannuttak 1/2 eller 3/4. - Husk også lengde på tilkoblingsslangene. Disse måles fra vannuttak til dusjarmaturen.
501070705

Crati Dusjdør Rett 90X190

Vetro Crati dusjdør rett i 90x190 cm. Dusjdøren leveres i stk. forpakning Vetro dusjdører kan kombineres og settes sammen etter eget ønske med andre dusjdører i 70, 80, 90 og 100 cm. Dusjdørene er utstyrt med en enkel tetningslist mot gulvet som reduserer vannsøl. 
501010103

New York Dusjdør 90x200

Den stilfulle dusjdøren med sorte profiler har fått navnet New York. Da den tar oss rett inn i «New York loft style». De kraftige aluminiumsprofilene er lagt på utsiden av glasset for å gi det riktige uttrykket. Innsiden er glasset er helt slett for enkel rengjøring. Døren kan stå åpen i posisjon inn mot veggen og kan kun åpnes utover. Døren er 2 meter høy og kan kombineres med dusjdør eller New York dusjvegg i samme utførelse. Dusjdøren er utstyrt med kraftige håndtak og hengsler av høy kvalitet, produsert i messing. Dusjdøren er av 6 mm herdet glass.
501010130

Hånddusj 3 Trinn Kantet

Vetro hånddusj leveres med tretrinns stråletype med en enkel trykknapp funksjon. Hånddusjen er laget i krom utførelse.
509050519