Til toppen

Dusjsett

Dusjsett kommer i mange ulike varianter og funksjoner. Dusjsett er ofte det produktet som blir foretrukket på baderom eg er en må ha produkt på badet. Med dusjsett kommer det ulike løsningen som hver enkelt av oss ønsker. Dette kan være en såpehylle eller ulike funksjoner når det kommer til dusjhode. Dusjsett kan ha ulike dusjhoder som avgjør stråletype og design. Stråletypen kan være fra sparestråle til massasjestråle. Vi i Right Price Tiles kan hjelpe deg til å velge det dusjsettet som er perfekt for deg.

Hånddusj Single

H√•nddusj med 1 str√•lefunksjoner i krommet utf√łrelse
509050509

Gustavsberg Nordic 3 Round Takdusjsett

Takdusjsett komplett fra Gustavsberg Nordic 3 round. Supertynn takdusj med god vannstråle. Hånddusj er utstyrt med 3 funksjoner. Klassisk skandinavisk stil.
509020213

Oras Optima Rainshower Takdusjsett

Oras Optima rain shower takdusjsett, h√•nddusj og kar-dusjkran m/grepsvennlig hendelratt Rain shower takdusjsett med termostatstyrt kar- og dusjkran med grepsvennlige hendelratt. Enkel betjening av vender og temperaturbegrenser. √ėkovennlig mengdekontroll. H√•nddusj med ulike str√•letyper for en bedre dusjopplevelse, kalkavvisende silplate, dusjholder og veggbrakett. Kranen er utstyrt med smussfilter og tilbakeslagsventiler.
509020215

Opal Servantkran Forkrommet Ettgreps

Opal ettgreps servantkran i krom. Har et deliat uttrykk med runde tidsriktige former. Opal servantkran for montering på servant. Sintef godkjent.
509020124

Opal Dusj Termostat Sort

Opal dusjtermostat i moderne design fra Opal. Termostaten er trykkstyrt samt testet og sintef godkjent.
509020216

Opal Servantkran Sort Ettgreps

Opal ettgreps servantkran i matt sort har et deliakt uttrykk med runde tidsriktige former. Opal servantkran for montering på servant. Sintef godkjent.
509020123

Opal Dusj Termostat Forkrommet

Opal dusjtermostat i moderne design fra Opal. Termostaten er trykkstyrt samt testet og sintef godkjent.
509020217

Opal Takdusjsett Forkrommet

Opal takdusjsett i krom er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og Skandinavisk design. Med Toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509020218

Gustavsberg Nordic Square Takdusjsett

Takdusjsett komplett fra Gustavsberg Nordic Sqare. Supertynn takdusj med god vannstråle. Hånddusj er utstyrt med 3 funksjoner. Klassisk skandinavisk stil.
509020214

Allen Dusj og Termostat Sort Mod.2019

Vetro Allen takdusjsett er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og Skandinavisk design. Den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050524

Opal Takdusj og Termostat Sort

Opal takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og Skandinavisk design. Med Toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509020209

Liam Dusj og Termostat Krom

Liam takdusjsett krom er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og Skandinavisk design. Den justerbare 200 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050530