Til toppen

Dusjsett

Dusjsett kommer i mange ulike varianter og med mange ulike funksjoner.  Med dusjsett kommer det ulike løsninger. Det kan for eksempel være en såpehylle eller ulike funksjoner når det kommer til dusjhode.

Dusjsett kan ha ulike dusjhoder som avgjør stråletype. Stråletypen kan være alt fra sparestråle til massasjestråle.

Sorter

Bau Dusj og Termostat Sort

Vetro Bau takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050522

Opal Takdusj og Termostat Sort

Opal takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509020209

Liam Dusj og Termostat Krom

Liam takdusjsett krom er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og skandinavisk design. Med den justerbare 200 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050530

Liam Dusj og Termostat Sort

Liam takdusjsett sort er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne og skandinavisk design. Med den justerbare 200 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj opplevelse.
509050528

Allen Dusj og Termostat Sort Mod.2019

Vetro Allen takdusjsett er et komplett dusjsett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050524

Bau Dusj og Termostat Rose Gold

Vetro Bau takdusjsett i rose gold er et komplett sett med termostat, takdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Den justerbare 250 mm brede toppdusjen gir deg en behagelig regndusj-opplevelse.
509050525

Bau Kar Termostat Gull

Bau kar termostat gull er et komplett sett for badekar i en delikat gullfarge. Det f√łlger med oppheng som monteres p√• veggen for h√•nddusjen.
509050521

Bau Kar Termostat Sort

Bau kar termostat sort er et komplett sett for badekar i en t√łff sort utf√łrelse. Det f√łlger med oppheng som monteres p√• veggen for h√•nddusjen.
509050523

Bau Dusj og Termostat Gull

Vetro Bau takdusjsett i gull er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050516

Allen Dusj og Termostat Krom

Vetro Allen takdusjsett er et komplett sett med termostat, Rain Shower toppdusj, hånddusj, dusjslange og veggbeslag i et moderne design. Med den justerbare 250 mm brede toppdusjen får man en behagelig regndusj-opplevelse.
509050512

Sort Hånddusj med Stang

Trendy sort dusjsett som monteres direkte til termostaten. Her f√łlger det med en sort dusjstang som monteres p√• veggen, med justerbar glider. H√•nddusjen og dusjslangen er sort.
509050527

Smart Hånddusj Med Stang

En smart ¬ęto i en¬Ľ toppdusj l√łsning. H√•nddusjen kan enten plasseres p√• toppen av dusjstangen, som en toppdusj, eller p√• glidefestet p√• dusjstangen, som kan justeres i h√łyden. Dusjhodet har en flerfunksjon dusjstr√•le. Dusjstangen er rustfri og dusjslangen fleksibel.
509050526