Til toppen

Silikon Mapei EB 113 Sementgrå

202020244
Prisjakt
pr stk
Butikk symbol
Varen er på lager i 13 av 14 butikker.
Se beholdning og velg Klikk&Hent
for å plukke opp bestillingen i din nærmeste butikk.
Gratis opphenting i butikk
Legg i handlevogn

  • Hent i butikk
  • 30 dagers returrett
Kombinert bygg- og våtromssilikon med nøytralt herdesystem. Matcher fargen til Mapei fugemasse. forbruk: 3,1 m pr. 310 ml patron (10 x 10 mm fuge) påføring: Fugesprøyte


Beskrivelse

PRODUKTBESKRIVELSE SILIKON er en en-komponent høyelastisk silikonfugemasse. Kombinert for bygg og sanitær. Tilsatt mugg- og soppdreper. Nøytralt herdesystem. Den er elastisk i temperaturområdet -40°C - +120°C. 

BRUKSOMRÅDE SILIKON er en høyelastisk bygg- og sanitærsilikon spesielt egnet for installasjons- og bevegelsesfuger som for eksempel fuger rundt dører og vinduer og i betongelementer, rørgjennomføringer, våtrom etc. SILIKON har god heft mot betong, tegl, lettbetong, gips, puss, tre, sponplater, glass, keramikk, plast,metaller m.m.
SILIKON har gode aldringsegenskaper og UV-stabilitet. 

RETNINGSLINJER FOR BRUK Forarbeid Fugesidene skal være rene, tørre og frie for fett, olje og løse partikler. Lakk og fargerester fjernes nøye. Metallflater rengjøres nøye fra rust og oksider.
Husk bunnfyllingslist!

Påføring Skjær av den ytterste delen av tuppen på patronen. Skru fugespissen på patronen og kutt av fugespissen med en åpning tilpasset fugebredden. Patronen er nå klar til bruk i fugepistolen. Press fugemassen mot fugens bunn, slik at fyllingen mot bunnen og kantene blir maksimal. Pass på at det ikke dannes luftlommer. Glatt fugens overflate med gummisparkel eller med en fugepinne fuktet med såpevann. Ved vertikale fugearbeider glattes fugen nedenfra og opp. 

Rengjøring Uherdet SILIKON kan rengjøres med aceton. Herdet fugemasse kan bare rengjøres mekanisk.

LAGRING Lagret frostfritt og i uåpnet originalemballasje, forandres ikke bruksverdien de første 18 månedene.

HELSE OG SIKKERHETSINFORMASJON Produktet inneholder biocid sinkpyrition og kan gi en allergisk reaksjon. Produktet hydrolyserer under bruk og danner etanol. Ved kontakt på hud og øyne, vask mye med såpe og vann. Det anbefales å bruke vernebriller og vernehansker, samt ta vanlige forhåndsregler for bruk av kjemikalier.
For ytterligere informasjon, vennligst se sikkerhetsdatabladet.

MAPEI-HJELPEN For spørsmål og hjelp vedrørende bruk av våre produkter, kontakt Mapei-hjelpen på telefon; 08715 eller e-post; teknisk@mapei.no

Vekt pr. enhet 0.31 kg
Produktlengde 0.0 mm
Produktbredde 0.0 mm
Produkt tykkelse 0.0 mm
Pakkelengde 0.0 mm
Pakkehøyde 0.0 mm