Til toppen

Enkel Kjøkkenvask

Før du velger en ny kjøkkenvask er det viktig å tenke på funksjonaliteten og plassen en trenger. Størrelsen på selve oppvaskkummen avhenger av hva den skal brukes til og hvor mye. Skal kjøkkenvasken brukes til å vaske stekebrett og store kjeler krever det bred og dyp kjøkkenkum. Har du mindre plass på kjøkken og skal du benytte kun oppvaskmaskin, passer det godt med en enkel kum.

Nyhet

Kjøkkenkum Franke Box BXX 210-34 Rustfri

Kjøkkenkum Box BXX 210-34 i rustfritt stål fra Franke. Kjøkkenkumen monteres enkelt i utskjæringshullet fra toppen av benkeplaten. Franke Box BXX 210-34 kan monteres ved underliming, planliming, undermontering. Kumen har en slimtop som gjør det mulig å montere fra toppen.
503040047

Franke Sirius SID 610-50TH Kjøkkenkum

Franke Sirius SID 610-50TH Kjøkkenkum er en moderne sort kum til nedfelling laget av Tectonite materiale. Franke kjøkkenvasker som virker skreddersydde. Enten du velger en klassisk eller moderne stil vil du oppleve elegant design og ypperlig håndverk uten kompromiss. Alle detaljene på kjøkkenvaskene fra Franke er nøye vurdert, helt ned til integrert utløp som gjør det enkelt med forberedelser og rengøring.
503040001

Franke SID 611 Kjøkkenkum

Franke Sirius SID 611 Kjøkkenkum er en moderne sort kum til nedfelling laget av Tectonite materiale. Franke kjøkkenvasker som virker skreddersydde. Enten du velger en klassisk eller moderne stil vil du oppleve elegant design og ypperlig håndverk uten kompromiss. Alle detaljene på kjøkkenvaskene fra Franke er nøye vurdert, helt ned til integrert utløp som gjør det enkelt med forberedelser og rengøring.
503040006

Franke SID 651 Kjøkkenkum

Franke Sirius SID 651 Kjøkkenkum er en moderne sort kum til nedfelling laget av Tectonite materiale. Franke kjøkkenvasker som virker skreddersydde. Enten du velger en klassisk eller moderne stil vil du oppleve elegant design og ypperlig håndverk uten kompromiss. Alle detaljene på kjøkkenvaskene fra Franke er nøye vurdert, helt ned til integrert utløp som gjør det enkelt med forberedelser og rengøring.
503040007