Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna
Produktet er ikke aktivt!

Fibo Kjøkkenplate Cracked Cement Slett

Produktnummer: 705020701

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.

Fibo Cracked Cement Slett Kitchen Board er en sikker og slitesterk løsning som monteres raskt og enkelt. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie paneler og tåler vann. Fibo Kitchen Board er et norsk kvalitetsprodukt du kan få i et stort utvalg av dekorer.

Kitchen Board kan monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende kjøkkenvegg. Les vår enkle monteringsanvisning og få en sikker og flott vegg du vil ha glede av i mange år fremover.
 

Vi har 15 års Garanti på alle Fibo Kjøkkenplater


Fibo logo

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Veggsystemet er enkelt å installere, holdbart og er et miljøvennlig valg. Fibo systemet er godkjent i henhold til våtromsstandarden og platene har 15 års garanti. Fibo veggsystem gir deg 100% vanntette vegger med ekstra holdbarhet for bad, kjøkken og andre rom som tåler tøff bruk. systemet er like enkelt å montere. Med Fibo Aqualock funksjon som gir usynlige skjøter. 

Montering

Det er veldig enkelt å montere våre Fibo kjøkkenplater. Vi anbefaler uansett alle om å lese nøye igjennom monteringsveiledningen og se våre monteringsfilmer slik at alt gjøres i henhold til godkjennelsene.

Verktøy til montering
 

 • Fintannet sag eller sirkelsag
 • Tommestokk og blyant
 • Bor, hullsag og stikksag for å lage eventuelle hull i panelene
 • Vater og laser


Du trenger også
 

 • Fibo Seal
 • Fibo lister
 • Fibo Wipes
   

Oppbevaring og kontroll

 • Fibo skal ligge i plastemballasjen i et tørt miljø og transporteres og oppbevares liggende før montering.
 • Fibo skal ligge i romtemperatur i minst tre døgn før montering.
 • Før montering skal du fjerne plastemballasjen og kontrollere at overflaten ikke er skadet.
 • Flytt panelene forsiktig for å unngå å skrape eller ripe opp kantene og selve panelet.


Rengjøring

Gode råd Normalt renhold Såperester og hudfett Mindre hyppig renhold Flekkfjerning/ Problemflekker Rengjøring & Vedlikehold Denne veiledningen er ment til rengjøring/vedlikehold av Fibo systemet i bruk. For tips til rengjøring underveis i monteringen, vennligst se monteringsanvisning eller FDV. Åpen fugemasse i våtsone rengjøres jevnlig slik at såpe og hudrester forsvinner, dette for å unngå soppdannelse på fugemassen. Fugemassen sjekkes årlig og skadet eller gulnet fugemasse skiftes ut etter anvisninger fra fugemasseleverandør. Rengjøringsmidler til private forbrukere, samt generelle rengjøringsmidler til storforbrukere, er sjelden etsende. De kan allikevel virke irriterende på huden dess høyere eller lavere pH verdi de har. Med mindre produktene inneholder store mengder lett flytende løsemidler, er det lite som damper fra rengjøringsmidlene. Bruk av varmt vann bør unngås da dette gir damp. Lunkent vann holder til vanlig rengjøring. Hansker bør brukes ved langvarig kontakt med konsentrerte produkter eller løsninger, da rengjøringsmidlene kan tørke ut huden. Vær varsom med innånding av aerosoler (dusj/sprayflasker) da disse kan irritere slimhinnene.

Det anbefales ikke å benytte rengjøringsmidler som inneholder eddik på laminatene. Dersom det benyttes klor for rengjøring, må det skylles av (innen 30 min) med lunket vann. Til vanlig rengjøring anbefales det å benytte ph-nøytrale vaskemidler.

Påfør alltid rengjøringsmiddelet der det er mest ”møkkete” først, og tørk disse områdene sist, slik at vaskemiddelet får lengst mulig tid til å virke før borttørking.

Alkalisk – nøytralt vaskemiddel med pH verdi 7-10 og lunkent vann. Dette gjelder både for paneler, profiler og fugemasse.

Bruk ”surt” rengjøringsmiddel med pH verdi 3-5 som Jif Baderom eller annet ”spray-produkt” som løser opp fett. Disse skal bare virke noen få minutter før de skylles av. Synlig fugemasse i sokkelprofil og hjørneprofi for fuging er utsatt for såperester og hudfett og må rengjøres for å unngå soppdannelse.

Mot avleiringer, kalk, rust og irr bruk ”surt” rengjøringsmiddel med pH verdi 1-5 og kaldt vann. Jif Baderom er å anbefale. Jif Gulv-vask kan også anvendes.

Ved vanskelige flekker, kan man benytte aceton, rødsprit eller ligende. Dette fungerer også til en viss grad for å løse opp herdet fugemasse på laminatet. For fjerning av «melkede» flekker på dekorer med dype strukturer anbefales det å benytte oppvasksåpe sammen med flekkfjerningssvamp (melaminsvamp) eventuelt pleieolje for laminat sammen med lo-fri klut. Melaminsvamp anbefales til struktrer som Gemsto-ne (GEM) og Cement (C). Det frarådes å benytte rengjøringsmiddel som inneholder kaustisk soda (sterk base/lut).


Vedlikehold

Åpen fugemasse i våtsone rengjøres jevnlig slik at såpe og hudrester forsvinner, dette for å unngå soppdannelse på fugemassen. Fugemassen sjekkes årlig og skadet eller gulnet fugemasse skiftes ut etter anvisninger fra fugemasseleverandør.

Underlag bak Fibo Kjøkkenplate

Fibo Kjøkkenplate kan monteres på alle typer underlag og skal limes på veggen. 

Farge Grå
Format 60x58x1
Materialtype Kryssfiner/Laminat
Bruksområde(r) Kjøkken
Garanti 15 år
Høyde 10 mm
Vekt Pr. Enhet 2.8 kg
Bestillingsenhet stk
Kartong Bredde 590 mm
Kartong Dybde 22 mm
Kartong Lengde 610 mm
Lengde 600 mm
Bredde 580 mm
Pakkeinnhold 2

Frakt
Vi tilbyr hjemlevering, det kan også bestilles vareprøver.
portnord er vår største samarbeidspartner, vi bruker også lokale transportører når vi ser de kan levere fortere

Klikk og hent
Ønsker du å reservere en vare? klikk og hent Gratis.
Kontroller beholdingen i butikken du ønsker å handle hos, vi sender ikke varer mellom butikkene.

Betaling
Vipps koster ingenting, - uansett beløp. Enkelt og raskt
Visa og Mastercard
Kjøp nå, betal senere med Klarna

Lenker
Min side