Til toppen

FLISER & MOSAIKK

Vi i Right Price Tiles tilbyr et bredt og variert utvalg av fliser enten du skal ha dem til baderom, kjøkken, gang eller stue. Vi har alle typer fliser fra slette minimalistiske fliser til trendy og klassiske fliser. Hos oss er flisene håndplukket for best kvalitet og lavest pris. Vi har stort utvalg av naturstein og frostsikre utefliser med vannopptak på under 0,5% tilpasset for nordiske forhold. 

VÅRE BESTSELGERE

Mosaic Eivissa Berilio 5X5

Eivissa Berilio er en moderne mosaikk i 5x5. Flisen har en slett matt overflate med diffus fargestruktur i lyse gråtoner på en lys grå flate. Mosaikken har en trendy overflate og solid slitestyrke, og vil skape en nøytral helhet med uendelige kombinasjonsmuligheter. Selges i brett a 30x30 cm som vist på bildet. 11 brett utgjør 1 m2. Tykkelse 10 mm.
102040315

Eivissa Ivory Lustre 30X60

Eivissa Ivory Lustre er en moderne gulvflis i 30x60. Flisen har en blankpolert overflate med diffus fargestruktur i beige toner på en beige flate. Gulvflisen har en trendy overflate og solid slitestyrke, og vil skape en nøytral helhet med uendelige kombinasjonsmuligheter. Egner seg godt i kombinasjon med de ulike størrelsene og fargene i Eivissa serien. Tykkelse 10 mm.
101030382
299,90 pr m2

MAPEI

Hos oss finner du alt av tilbehør til flis. Vi fører Mapei som en av verdens største leverandører av lim, fugemasser og andre produkter til byggebransjen.

SE UTVALGET

VERKTØY

Vi har alt av verktøy for ditt neste prosjekt. Alltid kvalitetsprodukter til riktig pris.

SE UTVALGET