Til toppen

Fliser

Hos Right Price Tiles kan du finne stort utvalg av fliser til alle anledninger. Vi fører inn kvalitetsfliser fra hele verden. Flisene finnes i ulike størrelser og former. Planlegg din neste oppussing hos oss. Vi har butikker over hele landet hvor du som kunde kan få hjelp og veiledning. Vi sender ut gratis flisprøver slik at man kan sitte i ro hjemme og drømme seg bort til nye prosjekter. 

VÅRE BESTSELGERE

VERKTØY

Vi har alt av verktøy for ditt neste prosjekt. Alltid kvalitetsprodukter til riktig pris.

SE UTVALGET

MAPEI

Hos oss finner du alt av tilbehør til flis. Vi fører Mapei som en av verdens største leverandører av lim, fugemasser og andre produkter til byggebransjen.

SE UTVALGET

Hvilen type fliser finnes det?

Vi deler fliser i tørrpressede og våtpressede fliser. Tørrpressede fliser er mest brukt. Flisene brukes på baderom, gang, stue, kjøkken eller som uteflis. Flisene består av leire og presses til flis. Når flisene presses brennes dem i ulike kamre på ulik temperatur avhengig av bruken. 
 

Hvordan velge riktig flis?

Riktig flis hjemme velges etter størrelse på rom og flisen skal brukes i gang, baderom, kjøkken eller ute. Velg ditt utrykk for å få en helhet i rommet. Store fliser gir en renere romfølelse. Store fliser er lett å rengjøre. Husk at mørke fliser gir en mindre følelse av et rom mens lyse fliser rig bedre romfølelse og rommet oppleves større og luftigere.

Forskjell på glasert og uglasert flis?

Glaserte fliser har mer variasjon i fargeutvalg og struktur enn uglaserte. Glaserte fliser skal gjerne bruker på vegg og ikke gulv da dem kan bli stripete ved for mye slitasje.

Hva er Porcelanato flis?

Porcelanato fliser fremstilles av råstoffer. Porcelenato flis brennes ved temperatur mellom 1000-1600 grader. Det gjør at flisen har en lav vannopptak. På grunn av den harde fastheten har flisen gode tekniske egenskaper som styrke, ripefasthet og kjemikalieresistens.

Hva er frostsikker flis?

Fliser som eksponeres for vann og frost, som i arealer utendørs eller i fryse og kjølerom, må være frostbestandige. Det er viktig at flisene har en god kvalitet og at dem kan brukes ute.