Til toppen

Fliser

Hos Right Price Tiles finner du et stort utvalg av fliser til alle anledninger. Vi fører kvalitetsfliser fra hele verden.

Planlegg din neste oppussing hos oss. Vi sender ut gratis flisprøver slik at du kan sitte i ro hjemme og drømme deg bort med nye prosjekter. 

Right Price Tiles har butikker over hele landet, der du som kunde får hjelp og veiledning til ditt oppussings- og byggeprosjekt.

Våre bestselgere

VERKTØY

Vi har alt av verktøy for ditt neste prosjekt. Alltid kvalitetsprodukter til riktig pris.

SE UTVALGET

MAPEI

Hos oss finner du alt av tilbehør til flis. Vi fører Mapei som en av verdens største leverandører av lim, fugemasser og andre produkter til byggebransjen.

SE UTVALGET

Hvilke type fliser finnes ?

Vi deler fliser i tørrpressede og våtpressede fliser. Tørrpressede fliser er mest brukt. Flisene brukes på baderom, gang, stue, kjøkken eller som uteflis. Flisene består av leire og presses til flis. Når flisene presses brennes de i ulike kamre på ulik temperatur avhengig av bruken. 
 

Hvordan velge riktig flis?

Valg av riktig flis til hjemmet avhenger av størrelsen på rommet og om flisen skal brukes i gang, på bad, kjøkken eller uteområde. Store fliser gir en ren romfølelse og få fuger, og er lette å rengjøre.

Mørke fliser gir en mindre romfølelse mens lyse fliser gir følelsen av et større rom.

Forskjellen på glaserte og uglaserte fliser

Glaserte fliser har mer variasjon i fargeutvalg og struktur enn uglaserte. Glaserte fliser skal primært brukes på vegg pga. slitestyrke og vannoppsug.

Hva er porcellanato fliser ?

Porcellanato-fliser, også kalt gjennombrente fliser, brennes ved temperatur mellom 1000-1600 grader. På grunn av den hardeheten har flisen gode tekniske egenskaper som lavt vannoppsug, høy slitestyrke, ripefasthet og kjemikalieresistens.

Hva er frostsikre fliser ?

Fliser som eksponeres for vann og frost, som i arealer utendørs eller i fryse og kjølerom, må være frostbestandige. Porcellanato-fliser er en slik type flis.