Til toppen

Flislim

Hos oss finner du mange forskjellige typer flislim fra noen av de beste produsentene på dette området. Hvilket flislim du skal bruke, avhenger av underlaget, type flis som skal legges samt størrelsen på flisen. Vi hjelper deg med å velge riktig type flislim til dine fliser.

Før du legger flisen, husk å lese gjennom bruksanvisningen for å oppnå best mulig resultat. 

Kampanje

Adda Flislim Grå 20kg

ADDA FLISLIM GRÅ er et plastforsterket sementbasert flislim spesielt godt egnet for montering av keramiske fliser og naturstein på gulv og vegg, inne og ute. Er også egnet som sparkel i 2-10 mm tykkelse.
201010123

Addalight Storformatlim 15kg

Addalight Storformat lim 15 kg sekk er en-komponent sementbasert flislim, som er fleksibelt, sigefritt, , støvredusert & plastforsterket. Lettlim som dekker tilsvarende 20kg standard lim. Lett å påføre med tannsparkel. Til alle typer fliser og naturstein. Spesielt godt egnet til storformatfliser.
201010125
Kampanje

Megalite S1 15kg

En-komponent, fleksibelt, høyverdig, sementbasert flislim med Low Dust - teknologi. Lett å påføre med tannsparkel, uten sig, med lang åpentid og ekstrem stor dekkevne for keramiske fliser og naturstein.
201010113

Komponent A Megarapid 20kg

Liming til innvendige og utvendige vegger og gulv av alle typer og størrelser av keramikkfliser (enkeltbrent, dobbeltbrent, porselen, klinker, terrakotta, osv.), naturstein (marmor, granitt, osv.) og kunststoffer som ikke tåler mye fuktighet, (MAPEIs standard for dimensjonsstabilitet, klasse B) som krever bruk av hurtigherdende lim.
201010121
Kampanje

Adda Pro Fleksibelt Flislim 20 kg

Plastforsterket sementbasert flislim spesielt godt egnet for montering keramiske fliser, porcelenato og naturstein på gulv og vegg, inne og ute. Er også egnet som sparkel i 2-10 mm tykkelse.
201010124

Mapei EB Pastalim 5kg

Fuktbestandig, ferdig blandet pasta lim til setting av keramisk flis på vegg og gulv. Kan ikke brukes i dusjsonen.
202010104

Adda Lettlim Hvit 15kg

ADDA LETTLIM HVIT tilhører «EN NY LIMGENERASJON»! Den er drøy i bruk: 15 kg er nok til å flislegge ca 7- 9 m2. Brukes Inne, vegg, gulv, våtrom og varmegulv. For montering av keramiske fliser, mosaikk, limtegl, dekorstein, marmor, skifer, klinker og fasadestein. Kan brukes til lyse marmorfliser. Er også egnet som sparkel i 2-10 mm tykkelse. Limet har innebygget herder i pulverform og er diffusjonsåpent. Underlag: Spesielt anvendelig ved liming til betong, avrettingsmasse, lettklinkerblokker, puss, mur, gipsplater og gamle fliser.
201010126

Adda Pulver 2K 20kg

Adda Topcrete ekstra består av to deler, pulver (spesialgradert og modifisert tørrmørtel) og heftforsterker (modifisert latex). TOPCRETE EKSTRA er et lim som på grunn av sin fleksibilitet, smidighet og gode heftegenskaper kan brukes på stabile underlag eller på underlag med innstøpte varmekabler. Flisemørtelen er vannfast og frostsikker og kan derfor brukes i våtrom, dusjer, svømmebasseng o.l. samt utendørs. Den er diffusjonsåpen. TOPCRETE EKSTRA er spesielt anvendelig ved liming til puss-, mur- og betongunderlag, brannmurer, gulv med varmekabler, malte flater innvendig, gipsplater og gamle fliser. TOPCRETE EKSTRA er egnet til vegg og gulv. Ved liming av flis på puss og betong skal det grunnes med TOPFLEX/ADDA UTE GRUNNING blandet 1:2 med vann. Underlag av gipsplater, vinyl, linoleum, malte flater (innvendig) og andre glatte/blanke flater grunnes med ufortynnet TOPFLEX/ADDA UTE GRUNNING. TOPCRETE EKSTRA egner seg også til sparkel- og avretningsmasse i 2-30 mm tykkelse. Flisemørtelen har høy trykk- og slagfasthet.
201010128

Megafix R 20kg

Høyverdig, fleksibelt og hurtigherdende sementbasert flislim uten sig for fuktbestandige keramiske fliser og naturstein (limtykkelse opp til 10 mm). Kan brukes inne og ute.
201010105

Conbit 20kg

Sementbasert mørtel for liming av naturstein, skifer, betongheller, kantstein og lignende til betong og asfalt.
201010109

Megarapid 2K 25kg Komp A og B

To-komponent, høyfleksibelt, høyverdig, hurtigtørkende og hurtigherdende sementbasert flislim uten sig og med lang åpentid for keramiske fliser og naturstein (limtykkelse opp til 10 mm).
201010112