Skip to main content
Til toppen
Klikk og hent GRATIS i nærmeste butikk 120 dager åpent kjøp Vi Matcher Prisen på ALT Trygg handel med Vipps, kort eller Klarna

Flismesse, fiskebensmønster og inspo

Som jeg nevnte tidligere så skal jeg på en messe i Spania neste uke, og det er med gutta fra Right Price Tiles. Jeg er så heldig å ha ingått et samarbeid med dem og det gleder jeg meg veldig til. Turen går til Valencia og flismessa Cevisama. Ann Merete fra Kreativ-i-tet og Annette og Christian Thorsbye fra Annette & Christian skal også være med. Så vi blir en herlig gjeng på tur!


Jeg skal blant annet se etter fliser og inspirasjon til badet vårt nede. Det har ikke blitt pusset opp ennå, var vel meningen at jeg skulle på vift for å få inspo først. :-) Jeg har lenge vært helt forelsket i fiskebensmønster på fliser, så det er hvertfall sikkert at jeg vi ha noe slik. Enten på gulv eller en vegg. Det kan fort bli litt rotete hvis man har det på alle veggene synes jeg. Stikkordene for det nye badet er grønt, messing, tre og fiskeben. Hvertfall for meg, han jeg er gift med blir nok overbevist etter hvert skal dere se. Bildene under her er helt perfekte!

For å lage fiskebensmønster må man ha avlange fliser. Alle flisene under her er fra Right Price Tiles. De har noen veldig fine fliser som ser ut som tre, de vil jeg ha på gulvet på badet. Brunt og grønt går som hånd i hanske.

Bisel Blanco 10x20

Er ikke denne flisa bare helt nydelig? I love it! Hvilken gulvflis synes dere er finest? Jeg holder nok en knapp på nr 1 her. Synes brunfargen er skikkelig fin.

Meranti Roble 24x95

Shabby Chic Rustic Driftwood

Bleached Oak 20x120

Formwork Concrete 60x60

Ah, gleder meg skikkelig! Jeg kommer ti å snappe i vei fra messa, så det er bare å følge med. Søk opp aninevonkrogh, så finner dere meg.

Drømmebad i hodet nå! :-) Hvordan ser deres drømmebad ut?

 

Denne teksten er sakset fra Villa von Krogh, les hele bloggen her.

Lenker
Min side