Til toppen

Mosaikkflis

Mosaikkflis er godt egnet flis til bruk på baderom od under dusjområdet eller som kjøkkenflis på veggen. Flisen finnes i ulike mønster og overflater som gjør at flisen passer sammen større type fliser som vi har. For å få en helhetlig utseende er det fint å kunne kombinere disse. Mosaikkflis kommer vanligvis i brett og kjøpes i stk.

Kampanje
Kampanje

Herringbone Eivissa Ivory Mix

Uglasert, gjennomfarget porcelanatomosaikk i forskjellige størrelser, lagt i fiskebenmønster. Mosaikken har både matt og blankpolert overflate med diffus fargestruktur i sandfarget toner. Den uglaserte overflaten gir et naturlig og trendy uttrykk, i tillegg solid slitestyrke, så er dette en flis som vil skape en nøytral helhet med uendelige kombinasjonsmuligheter. Denne flis-serien finnes i mange forskjellige størrelse og farger, i tillegg til både blank og matt overflate.
102040378
Kampanje

Herringbone Eivissa Berilio Mix

Uglasert, gjennomfarget porcelanatomosaikk i forskjellige størrelser, lagt i fiskebenmønster. Mosaikken har både matt og blankpolert overflate med diffus fargestruktur i lyse grå toner.
102040379
Kampanje

Mosaico Partenon Marfil 2,5x2,5

Mosaico Partenon Marfil er en moderne mosaikk i 2,5x2,5. Flisen har en slett blank overflate med en spennende imitasjon av marmor i varme beige og brune toner på en lys kremfarget flate. Selges i brett a 30x30 cm som vist på bildet. 11 brett utgjør 1 m2.
102050405
Kampanje

Magic Stick Eivissa Ivory Muretto

Magic Stick Eivissa Ivory Muretto er en moderne stavmosaikk i brett på 30x60. Flisen har en slett matt overflate med diffus fargestruktur i beige toner på en lys beige flate. Gulvflisen har en trendy overflate og solid slitestyrke, og vil skape en nøytral helhet med uendelige kombinasjonsmuligheter. Egner seg godt i kombinasjon med de ulike størrelsene og fargene i Eivissa serien. Selges i brett a 30x60 cm som vist på bildet. 6 brett utgjør 1 m2. Tykkelse 10 mm.
102040351
Kampanje

-Mosaic Super White Polished 5x5

Uglasert mosaikk flis i hvit porcelanato-mosaikk i størrelse 5x5. Flisen er slett samtidig som overflaten er uglasert og polert.
102040394
Kampanje

Mosaic Stellar Noir 5x5

Flismosaikk Stellar Noir 5x5 er en ideel flis i dusjsonen. Mosaikkflisen kan legges på vegg og gulv.
102040403